Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Stort beslut

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!
Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu.

Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!


Men tidigare i år,det var nog rätt länge sedan nu så snackade jag med en tjej som har en twilightblogg om att börja blogga tillsammans. Men då bloggade hon tillsammans med en annan tjej.

Jag fick ett mail för ungefär en vecka sedan från tjejen med bloggen som sa att hon nu bloggade ensam och frågade om vi skulle blogga tillsammans så jag bad om att få tänka på det och vi snackade igårkväll och bestämde oss för att börja blogga tillsammans.


Eftersom min blogg stod ouppdaterad så pass länge så valde vi att fortsätta på hennes blogg där vi kommer ändra design och färger osv. för att göra den till Vår blogg.


Jag kommer börja blogga där den 6 september,alltså på söndag denna veckan där jag kommer skriva om mig själv såklart för hennes läsare. Och så ni vet ni som oroar er,jag kommer skriva nyhetsbreven så ofta jag bara orkar och det är fortfarande bara ni och jag som läser dom!


Bloggen jag kommer blogga på hittar du här: http://mytwilight.bloggagratis.se/


Jag hoppas ni fortsätter ge mig samma stöd som ni gjort här för ni är världens bästa läsare. Jag hoppas att samtidigt som att ni läser gamla inlägg här så kommer ni gå över och läsa min och hennes blogg och tillsammans så gör vi bloggen till den bästa den kan bli för bloggen är inte bara för mig och henne som skriver,eller hur?
Den är för er så klicka in er på http://mytwilight.bloggagratis.se/ och kolla lite. Alltså- den 6 september börjas det.


Massa kramar på er underbara läsare :D 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

31 augusti 2009 16:33

Vad kul att du börjar blogga igen!

 
nath

nath

11 juni 2010 13:06

så fin blogg =)

http://www.onlynattan.blogg.se

 
Antonia

Antonia

17 juni 2010 23:05

HejHej. På måndag är det ju Twilight Event och jag tror att det är många som inte har biljetter dit som skulle vilja ha. Jag har 10 extra. Jag undrar om du kanske kunde förmedla dina läsare som är Twilight fans och se om de kanske vill ha. Be dom kontakta mig då :). Det skulle vara jättebra både för läsarna och mig :). Du kan lägga ut min e-mail.
MVH Antonia

http://neverdream.blogg.se

 
^^

^^

21 juni 2011 10:32

hej, jätte snygg design du har <3
har nyss börjat blogg (eller ska börja)
men jag böhöver hjälp med designer,
jag använder blogspot.com men har även blogg.se
@typtwilight.blogg.se om du vill hjlpa mig är de bara att du hör av dig på nån av bloggarna,

http://twiilight.blogspot.com

 
resume

resume

14 december 2011 10:40

This is one of my favourite film. I watched all its parts in the cinema.

http://cvresumewritingservices.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Av twilightsaga - 20 juli 2009 22:50

Hej!Efter att ha läst alla era kommenterer en gång till fick ni mig bokstavligt att börja gråta,ni är så himla underbara och jag saknar er så himla mkt. Bara under dom senaste dagarna har jag nog fått typ 50 mail och massa kommentarer och massa nya p...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se