Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Veckans Twilight

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!
Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den.
För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igenom det och sen fråga dom läsare som jag mailar med.


Och nu har jag bestämt mig. Varje söndag kommer jag att skriva ett inlägg som heter "Veckans Twilight" där jag skriver om nyheter som hänt i veckan, alltså twilightnyheter. Lägger upp bilder,videos och liknande. Detta kommer börja nästa söndag,alltså inte imorgon.


Kommentera vad ni tycker och glöm inte att rösta i omröstningen om vad ni tycker.


Kram
Christina<33

 
ANNONS
 
Emma

Emma

16 augusti 2009 11:06

Heej!
Jag tycker att det är en jättebra idé. Jag har fortsatt gå in o titta på bloggen varje gång jag har varit på datan, för att se om det hade skrivits nått. Nu ble ja jätteglad!!!! Verkligen bra tänkt :D

http://hamfeldt.blogg.se

 
Ingen bild

Linn

16 augusti 2009 15:44

Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra
ska vi se hur många ggr jag kan skriva det ? xD haha nej Men Nu blev Liiinn überglad :D:D:D:D:D:D

// Linn

 
Ingen bild

Sofie

16 augusti 2009 17:49

Vad bra! Ska bli kul att läsa!

 
Ingen bild

Anci

16 augusti 2009 22:20

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

 
Ingen bild

Emma

17 augusti 2009 09:00

Heej!
Asså nu börjar det här igen... Det var iof inte lika hemskt som omröstningen om hur bloggen hade varit. Men vrf går man överhuvudtaget in på en blogg som inte var aktiv, för att fylla i att man inte kommer följa den, nu när den börjar igen...? Jag förstår inte riktigt...

 
Ingen bild

Lovisa

17 augusti 2009 11:47

Håller med kommentaren över min. Varför går man in här,när bloggen inte varit aktiv och röstar att man inte kommer följa den,har man inget liv eller?
Jag kommer läsa den varenda söndag. Jag kollar på bloggen fast att den inte varit aktiv och läser typ alla gamla inlägg,hoho!

 
Annis

Annis

17 augusti 2009 12:11

Som jag redan sagt så är det en jättebra idé! Love it! Har saknat bloggen så det blir kul att få läsa här igen.
kram

http://www.lagerquiist.blogg.se

 
Ingen bild

gabbi

18 augusti 2009 19:39

Superbra idé! Saknade bloggen så himla mkt...

 
Ingen bild

Tiffany

21 augusti 2009 17:49

Åååhh nu blir jag sååå glad, va verkluigen as ledsen när du sa att du inte skulle blogga mer :(

Men gud vad bra , kmr gå in på varje söndag nu :D

 
mikan

mikan

21 augusti 2009 20:27

det låter bra :)

http://mikann.blogg.se

 
Bellz

Bellz

22 augusti 2009 14:36

O va kul :D

Sv: Tack, du har nog alldeles rätt det är det nog :)
Kramar på dig!

http://mytwilight.bloggagratis.se

 
Emma

Emma

23 augusti 2009 14:31

Snygg ny design ;)

http://www.hamfeldt.blogg.se

 
Ingen bild

Matilda

25 augusti 2009 20:03

Har bara kollat några ggr, men jag gillar bloggen jättemkt ! Intressanta fakta ;b
:):):)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 20 juli 2009 22:50

Hej!Efter att ha läst alla era kommenterer en gång till fick ni mig bokstavligt att börja gråta,ni är så himla underbara och jag saknar er så himla mkt. Bara under dom senaste dagarna har jag nog fått typ 50 mail och massa kommentarer och massa nya p...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se