Direktlänk till inlägg 20 juli 2009

Ni är underbara!

Av twilightsaga - 20 juli 2009 22:50

Hej!
Efter att ha läst alla era kommenterer en gång till fick ni mig bokstavligt att börja gråta,ni är så himla underbara och jag saknar er så himla mkt. Bara under dom senaste dagarna har jag nog fått typ 50 mail och massa kommentarer och massa nya prenumeranter på nyhetsbreven. Ni är bäst och ni ska veta hur mycket jag saknar er,men jag som jag skrev,jag vill inte ha bloggen när det känns som en tävling mellan alla oss twilightbloggar,det känns inte bra liksom.

Men ni ska veta att dessa nästan 8 månader har varit 8 månader som varit några av de bästa i mitt liv.


Jag hoppas vi håller kontakten genom nyhetsbreven och glöm inte att kolla in mina favoritbloggar jag tipsade om i inlägget där jag berättade att bloggen läggs ner.


Massa underbara kärleksfulla kramar till världens bästa läsare//Christina<33

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

20 juli 2009 23:10

Lätt att tycka om bloggen o skriva bra kommentarer när du bloggar så fantastiskt underbart!!!

TACK TILL DIG, Christina, OCH BARA TILL DIG för denna tiden, TACK

 
Ingen bild

josse

21 juli 2009 21:35

håller med emma:D

 
Bettan

Bettan

22 juli 2009 22:55

Tradigt du ska lägga ner! Din Twilight blogg är ju den bästa, ingen skriver så bra och mycket som du! Jag skulle verkligen jätte gärna vilja ha nyhetsbreven du skickar!? bettttttan@hotmail.com

http://Bettttan.bloggagratis.se

 
jennilie

jennilie

31 juli 2009 20:39

Sv: Kul att du svarade på frogorna, var roligt att läsa svaren =) Hoppas du får en mysig kväll.

http://dayswithjen.blogg.se

 
Jennilie

Jennilie

7 augusti 2009 16:31

Måste säga att det är tråkigt att du lägger ner bloggen, tycker om den!! Ska skriva upp mig på nyhetsbreven nu! :)

http://dayswithjen.blogg.se

 
anna

anna

12 augusti 2009 21:33

fin blogg!
kolla gärna in min och kommentera :)

http://www.twilightssaga.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se