Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Bloggen läggs ner

Av twilightsaga - 18 juli 2009 08:56

Hejhej!
Jag har tänkt igenom detta nu i tre dagar och har nu bestämt mig. Detta är ett av dom svåraste beslut jag gjort eftersom jag har kommit till att älska bloggen över mycket annat.

Den har betydit så pass mycket för jag har fått lära känna flera av er mer och mer vilket betyder supermycket för mig.


Men jag känner att det börjar bli mer och mer en tävling mellan twilightbloggar,vem skrev inlägget först,vem har flest läsare,ni förstår vad jag menar.

Jag har också känt att jag verkligen inte har mer ork nu,jag har liksom känt mig lite tvungen nu på sista tiden att blogga och så ska det inte vara.

Jag hoppas ni förstår mig.


Jag kommer dock att fortsätta med nyhetsbreven eftersom ni som känner mig vet att jag inte skulle fixa att helt och hållet lägga ner.Så bloggen läggs ner,chatten läggs ner men då och då kommer det att komma ett nyhetsbrev.


Vill ni ha nyhetsbreven och inte redan är anmäld dit,skriv det i ett mail till twilightsagan@hotmail.com


Tack för att ni följt bloggen och varit de bästa läsarna i hela världen och peppat mig och hjälpt mig att bli en ny person.

Era kommentarer har alltid fått mig att le och ni har höjt mitt självförtroende.

Jag är så tacksam att ni inte förstår.


Jag hoppas ni förstår mitt beslut och att ni som är prenumeranter fortsätter följa mina nyhetsbrev!


Om ni vill följa mitt liv,kolla in bloggen jag har med en av mina bästa vänner:

http://sparklepants.blogg.se/


Där vill jag inte ha några kommentarer om denna bloggen utan se det som att denna bloggen inte finns längre,det är lättare för mig.

Men som sagt,jag hoppas att ni följer nyhetsbreven för jag vill inte släppa kontakten med er.


Jag vill ge er bloggar att läsa som jag läser som är helt fantastiska!

http://ellamarie.blogg.se/


http://dayswithjen.blogg.se/


http://lagerquiist.blogg.se/


http://lindqvistan.blogg.se/


http://jvhs.blogg.se/index.html


http://thetwilightsaga.se/


http://mytwilight.bloggagratis.se./


http://blondinbella.se/


Kom ihåg att läsa igenom hela inlägget så du vet att du ska följa nyhetsbrevet och att där finns en blogg där du kan följa mitt liv.


Ha det jättebra och tack för allt mina älskade fantastiska läsare<3


Massa massa kramar//Christina<33PS:BLOGGEN KOMMER FINNAS KVAR SÅ MAN KAN LÄSA GAMLA INLÄGG!

 
ANNONS
 
Bellz

Bellz

18 juli 2009 09:53

Har alltid gillat din blogg och jag förstår dig.
Kul att du har kvar nyhetsbreven för de är så roliga att läsa :D
Många kramar till dig, du gjorde ett fantastiskt jobb!
Kram

http://mytwilight.bloggagratis.se

 
Ingen bild

"Alice"

18 juli 2009 12:15

Jag kan inte säga att jag förstår dig, för jag har ingen blogg. Men jag vet hur folk är idag och att det är en tävling mellan alla twilightbloggar, att man vill ha alla nyheter först på sin blogg m.m Men det är kul att du har kvar nyhetsbreven och du har gjort ett hm hur nu man ska säga det ett super bara jobb med bloggen

 
Ingen bild

Ettis

18 juli 2009 12:46

Jag vill bara säga att jag e tacksam för allt du har gjort och skrivit. Alla långa inlägg, videos och din hängivenhet. jag kommer sakna din blogg, men du gjorde ett underbart och fantastiskt jobb. Det e kul att du kommer ha kvar nyhetsbreven. Många krammar till dig, Christina! Hoppas du får det bra. Kram Ettis! :)

 
Ingen bild

Linn

18 juli 2009 17:00

åh nej, vad tråkigt :( kommer sakna't galet mycket
Du har varit bäst Christina!
MÅnga

 
Ingen bild

Emma

18 juli 2009 19:10

Heej

 
lina

lina

18 juli 2009 19:26

nej men det är ju hemskt! :( det har blivit en vana att gå in här, gör det typ hela tiden :( Du är galet bra Christina, glöm inte det! kommer sakna denna bloggen

http://yourenotinvited.blogg.se

 
JVH

JVH

18 juli 2009 22:18

Jag förstår dig verkligen, jag tror mer än någon annan. Speciellt det där med att allt känns som en tävling. Till slut så orkar man inte mer, man pallar inte trycket. Jag vill bara säga tack så mycket för din blogg, den har varit en av de bästa jag läst, du skriver fantastiskt bra och du har alltid hållit mig uppdaterad om allt inom Twilight. Jag hoppas verkligen att du får det bra och att du slipper all stress och press (haha, det rimmar ju) och bara kan ta det lugnt och slappna av. Alla kan gå in i väggen, jag har själv gjort det en gång när det gäller bloggen. Men även gällande andra saker och jag förstår dig verkligen. Ingen ska förebrå dig för att du lägger ner bloggen.
Ha det bäst underbaraste Christina!
Kram, Julia! :)

http://jvhs.blogg.se

 
Ingen bild

alexandra

18 juli 2009 23:34

Nej vad tåkigt! har följt din blogg i evigheter och kommer verkligen att sakna denna blogg. Men beslutet är ditt.. lycka till med livet!

 
Ingen bild

Moa

19 juli 2009 16:45

Neej, vad tråkigt ;(

 
Ingen bild

Mikaela

20 juli 2009 12:09

Neej jag kommer att sakna bloggen suuuuuper mycket!! Du tycker att det är en tävlign mellan olika twilight bloggar och det kan jag förstå, men det som gör din så bra är att man kan läsa om alla karaktärer och alla nyheter inom twilight världen. Jag kommer att sakna bloggen, men jag är glad att nyhets breven fortsätter :) !!!

 
Ingen bild

Malle

20 juli 2009 13:00

Ni som röstat att bloggen var usel kunde låtit bli att rösta.Detta har varit den allra bästa twilightbloggen nånsin så de så!
Kommer sakna bloggen skiiiitmö!

 
olivia

olivia

20 juli 2009 15:31

Om NÅGON ens tänker tanken på att rösta att den här bloggen var usel, kan bara sticka någon annanstans.
Det här är den bästa svenska Twilight-bloggen jag läser & den är lixom en vana att gå in här varje dag. Hur blir det nu med mina underbara rutiner? Detta är den FÖRSTA twilightbloggen jag tittar på när jag öppnar datorn & den SISTA jag tittar på när jag stänger ner internet & datorn.
Fan vad jag kommer att sakna denna blogg, & även dig, Christina ! Det känns som du & jag är en, vi tycker likadant och har samma åsikter !
Tycker verkligen om att du fortsätter med nyhetsbreven, längtar efter som varje dag ! :D
Ha det bra, & hoppas du kommer tillbaka någon gång !

Kram
olivia. :D

http://missOme.blogg.se

 
Ingen bild

Sofie

20 juli 2009 18:05

Vad tråkigt. Men jag förstår dig, jag skaffade mig en twilightblogg (fick inspiration av dig) men la ner den efter bara nån vecka. Vill bara säga tack för alla långa och många inlägg du har skrivit och för alla timmar du lagt ner på bloggen (det måste nog vara flera veckor sammanlagt). Det har uppskattas väldigt mycket! Kommer sakna bloggen (och dig) mycket! Men kul att du fortsätter med nyhetsbreven!

 
Ingen bild

Ida

20 juli 2009 19:02

Gud vad synd! Som typ många sagit redan så brukar jag kolla här tpy varje dag och jag kommer sakna d typ skitmkkt!
tack för bloggen när du havvt den
kram

 
Ingen bild

Sanna

20 juli 2009 21:14

Ni som röstat Usel,har ni ens kollat på bloggen typ nånsiiiin läst den?
Har ni läst hur typ asbra christina är på att skriva och typ så?
ni kan ju dra!

Nä christina du är bäst och jg kommer sakna bloggen asmkt!!

kramilikram

 
Ingen bild

Emma

20 juli 2009 22:44

Hmm, hela mitt kom inte me förra gången, bara hej:et XD, så:

Jag har verkligen ÄLSKAT denna bloggen o precis som Olivia skriver så e (eller va, eller e fortdfarande xD) denna bloggen det absolut första ja tittar på när ja sätter på datan. Den har varit SÅÅÅÅ BRA!!!! Alla dom senaste dagarna (sen den lades ned) har ja suttit o läst gamla inlägg, för du skriver skitbra Christina!

Så dom jävla idioterna som har tryckt på uselt kan ju ba gå o ta sig nån stans där solen inte lyser XD
O dessutom om dom nu skulle tycka det (vilket iof är helt OMÖJLIGT!)varför då fortsätta gå in o läsa (vilket borde betyda att dom gillar den iaf...) o varför vara så satans elaka??

Kommer sakna bloggen tills ja dööör!
Fortsätt vara du Christina, bäst asså :)

Kram

 
Ingen bild

m.

20 juli 2009 22:46

neej vad trist att du lägger av :( Men bloggen var jättebra så länge den varade

kram på dig.

 
Jenny

Jenny

21 juli 2009 12:42

Jag hoppas att du ser det här inlägget!
Jag kan inte direkt säga att du försvinner men jag kommer att sakna denna bloggen så mkt. Jag har alltid älskat den och jag känner mig stolt över att ha varit med sen första inlägget. Ocg jag känner mig stolt över att vara din kusin.

Synd att bloggen lades ner, men så länge du är nöjd med ditt beslut så förstår jag dig.

Jag hoppas att vi ses snart
Många Kramar Jenny

http://lindqvistan.blogg.se

 
annis

annis

23 juli 2009 14:16

Tkr det är jättesynd men jag förstår dig. Men jag kommer verkligen sakna den, är så van att kolla in här varje dag och kommentera som en dåre. Men fortsätt skriva för det är du världbäst på och jaa... jag kommer verkligen sakna det här!
Men vi kommer väl självklart fortsätta snacka massa tw, nm, ec och bd på msn? :) Det är ju trots allt en stor del av våra liv!
Jag känner mig otroligt stolt över att få vara din "syster" för du är verkligen så himla übeeeeeeerbra på allt! Hoppas vi ses snart och att vi ska snacka massa efter sommaren!
Massa kramar till dig syster

http://www.lagerquiist.blogg.se

 
Ingen bild

Ulrika

23 juli 2009 21:40

Det är väldigt tråkigt att du tagit detta beslut men jag förstår dig. Som 15-åring har du ju också mycket att göra och mycket som pågår så jag förstår dig helt. Som en som fyllt över 30 har jag verkligen uppskattat din blogg,det ska du veta och att du gjort ett mycket bra jobb!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se