Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

New Moon trailern innan Harry Potter?

Av twilightsaga - 16 juli 2009 08:40

Hejhej!
Vissa fans har berättat att när de skulle gå och se den nya "Harry Potter"-filmen så var det faktiskt teasertrailern av New Moon före.
Ni vet den som dom först visade på MTV Movie Awards som jag har lagt upp många gånger!


Iaf,ett fan sa:


"Det var underbart,halva publiken ropade och var jätteglada. Jag och min vän stutsade bokstavligt i våra stolar och var så lyckliga! Den var skitbra,den var bättre på stor skärm också!!"


Jag säger bara-GUD vad kul,jag älskar när folk blir så glada :D

Hoppas den visas i Sverige också! Ni som sett Harry Potter kan väl berätta om det är likadant här. Tydligen hade inte alla i USA sett den heller,så därför ville jag veta :)


Kram//Christina<33

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anci

16 juli 2009 12:24

Jag var på harry potter premiären och det var ingen new moon trailer innan filmen. Jag såg alla trailers innan filmen men det var ingen new moon.

 
Anna

Anna

16 juli 2009 12:34

Jag kollade på HP i går och då var det ingen New Moon trailer

http://wwwrolinskitjejensblogg.blogspot.com

 
JVH

JVH

16 juli 2009 21:58

Japp, så var det! Även här i Sverige så började alla skrika när Taylor kom upp på duken.
Kram, Julia! :)

http://jvhs.blogg.se

 
Bellz

Bellz

16 juli 2009 22:51

Jag hörde att den inte visades :(

http://mytwilight.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se