Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

The Twilightsaga

Av twilightsaga - 10 juli 2009 13:28

Hejhej!
Här kommer fyra collage.

Jag gjorde ett på alla fyra symbolerna för böckerna,en för Twilight,en för New Moon och en för Eclipse.

Jag gjorde ingen Breaking Dawn för jag förmodade om det var spoilers för er i nån av böckerna så skulle det vara Breaking Dawn.


Men som sagt,här kommer collagen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De fyra symbolerna,The Twilightsaga:


Twilight:

Citat:

"I was unconditionally and irrevocably inlove with him..."-Bella Swan


New Moon:

"When the one you love leaves you..."

"Will you stay with the one who loves you?"

"The Cullens aren't the only ones with a secret..."

"Goodbye Edward,I love you"

"She is back and she is out for revenge"


Eclipse:

Citat:

"It had not been Edward and Jacob that I'd been trying to force together,it was the two parts of myself,Edwards Bella and Jacobs Bella.But they could not exist together,and I never should have tried"-Bella Swan

"Until you heart stops beating,Bella,I'll be here,fighting.Don't forget that you have options."-Jacob Black

"But if I had been able to take your place last night,it would not have made the top ten best nights of my life.Dream about that."-Edward till Jacob

"If there was any way for me to become human for you,no matter what price it was,I would pay it."-Edward till Bella

 
ANNONS
 
annis

annis

10 juli 2009 14:07

Guud vad svårt det kmr bli att välja :D
kram

http://www.lagerquiist.blogg.se

 
jennilie

jennilie

10 juli 2009 17:23

Sv: Jo jag såg ju det =)

http://dayswithjen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se