Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Kiowa snackar New Moon

Av twilightsaga - 6 juli 2009 10:11

Hejhej!
Denna artikel är översatt ifrån http://www.indiancountrytoday.com och den är översatt av mig.


"Vilken karaktär spelar du i filmen?" frågade ett ungt kvinnligt fan Kiowa Gordon som poserade för bilder. "Embry Call" svarade Gordon,som nyligen blev tillsatt som en av de fem varulvarna i den kommande uppföljaren till storfilmen "Twilight",vid namn "New Moon". Filmen och dess uppföljare är baserade på romanerna skrivna av Stephenie Meyer. Kiowas fan skrek exhalterad när hon sprang igenom publiken på San Carlos High School examen.

Gordon,19, Hualapai, gick med på att delta under examen som en speciell gäst. Det var hans första stora vistelse i stor publik sedan han filmade med de andra,som Gordon kallar "Wolf pack" i Vancouver,tidigare i år. 

För dom som inte är bekanta med "Twilight",så handlar filmen om en gymnasieelev vid namn Bella Swan (spelas av Kristen Stewart) som flyttar från Arizona till Washington State där hon träffar en pojke som heter Edward Cullen (spelas av Robert Pattinson); och de två förälskar sig i varandra.

"Under de första tre veckorna hängde jag mest med Wolf Pack. Vi jobbade med personliga tränare.Jag gick upp ungefär två kilo.Vi blev som ett och vi känns som bröder"

Genom undersökning och hjälp av den Indiansk härstammande tonåringen,Jacob "Jake" Black (spelas av Taylor Lautner) upptäcker Bella att Cullen och hans familj är vampyrer. Black, en medlem av Quileute stammen,är endel av en lång rad av varulvar,vilket Swan inte vet. I uppföljaren, som släpps i November, kommer Black och fyra and Indianska tonåringar att bli varulvar.

Tusentals unga män med Indiansk härstam från USA och Kanada dök upp för att prova en audition för att bli en av de fyra nya killarna: Kiowa Gordon, Alex Meraz, Chaske Spencer (Sam Uley), Lakota och Bronson Pelletier hade tur nog att bli tillsatta.

Enligt Gordon,är Embry Call Jacobs högra hand,smal,blyg och den fjärde dom blir vaulv. "Vi skyddar stammen,skyddar dom från vampyrer."

På examen,skrev Gordon autografer,log på fotografier och gav överrasknigskramar och kyssar på handen. Den eviga uppmärksamheten gav Gordon en glimt av hur det kommer vara när New Moon slår på biodukarna.

Foto av Mary Kim Titla.

Kiowa Gordon som nyligen blev tillsatt som Embry Call i den andra filmen av "Twilight"-serien, "New Moon",poserade med studenterna under San Carlos High School examen i San Carlos,Arizona.

Filmen "Twilight" blev en succé över hela världen och drog in 191 miljoner dollar. Uppföljaren är förutspådd att dra in lite mer än 200 miljoner dollar. 

Overkligt är ett ord Gordon använde för att beskriva hans erfarenhet. Och det är inte konstigt,han var nästan helt okänd när han drog hem den eftertraktade rollen.Tidigare erfarenheter inom film inkluderar små roller i Rick Shroders "Black Cloud" och PBS Pictures "Skinwalker". 

"New Moon" är hans stora genombrott. Skulle du kunna tro att han fick ett "C" i skådespelerie på Cactus Shadows High School i Cave Creek,Arizona, hans hembygd.Vargbrodern, Meraz bor också i Cave Creek.

Under en intervju innan examen,sa Gordon att han var på banan att förtjäna ett High School diplom vid Career Success High School när han svarade på de öppna casting-samtalen. Han kommer nu att få ett G.E.D. 

"En agerings-coach jobbade med mig cirka en timme innan min audition",berättade Gordon. Ironiskt nog, så är Stephenie Meyer, "Twilight"-författaren,en medlem av Gordons kyrka, the Church of Jesus Christ of latter Day Saints.Meraz är också LDS.

Efter några veckor kom det ut att han fått rollen som Embry Call. "Min mamma fick ett e-mail.Hon var extatisk". Efter att prata med regissören på telefon var han påväg till Los Angeles för en "cyberscan". Det är en teknik som används i många filmer för att skapa "real-life-animation".

"En maskin gick runt min kropp för att skapa en datorbild så att jag kunde bli förvandlad till varulv."

"När jag åkte till Vancouver var jag den första att träffa Alex Meraz.Under de första tre veckorna hängde jag mest med Wolf Pack. Vi jobbade med personliga tränare.Jag gick upp ungefär två kilo. Vi blev som ett och vi käns som bröder", berättade Gordon. "Jag är minst (psykiskt) men jag är längst". Gordon är över 1.80

Han berskriver en dag på set. "Vi spenderade en timme i smink (oftast) som gjorde oss mörkare och förvandlade våra magmuskler",skrattar Gordon. "Det var riktigt kallt,en grad Celsius. Vi bar morgonrockar före vår inspelning. För alla våra scener var utomhus. Vi behövde spela in även i regnet."

Gordon träffade alla dom stora skådespelarna och spelade in en scen med Stewart. "Jag har haft långt hår sedan sjunde klass,till mina axlar.Våra hår behövde vara korta när vi blev varulvar. Jag hade inte en aning om att de skulle klippa oss. Oh man!"

"Twilight's" fanbas över hela världen tog in Wolf Pack entuastiskt. Gordon som har en MySpace sida, sa innan han fick rollen, att han hade 200 'vänner'. Nu har han 2500 'vänner'. Under hans tid i Vancouver, fick han och de andra vargarna möta paparazzin som gärna ville ta bilder.

Gordon erkänner att kändisskapet har sina baksidor. "Folk tror att jag har pengar",sa han med ett leende. När han fick den stora rollen, tog bara inspelningen två veckor,och sedan ytterligare några dagar för några sista scener. "Folk tror också att jag kan coacha dom i deras agering, jag är den sista personen de borde fråga".

Hans agerings-kunskaper måste vara bättre än han tror. Han har nämligen skrivit kontrakt för att återvända i de framtida uppföljarna. Under tiden spenderar han tid att lära sig tyska. (Han flög till Frankfurt dagen efter examen). Gordon hoppas också för att få åka på ett två års missionsuppdrag för hans kyrka.

Gordon är den näst yngsta av sju barn. Han har vid Hualapai Indian Reservation i norra Arizona men även i Utah och California. Hans mamma, Camille Nighthorse Gordon är också en inspirerande skådespelerska som hade en roll i "Black Cloud". 

An interview with Kiowa Gordon

Kram//Christina<33

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards