Direktlänk till inlägg 4 juni 2009

New Moon läsning

Av twilightsaga - 4 juni 2009 06:47

Här kommer en utmaning jag kommit på för att få mer gemenskap på bloggen!

Ni läser New Moon och sen visar en favoritdel av boken på vilket sätt ni än vill. Ni kan skriva erat favoritkapitel eller bara ett spännande kapitel från en annan karkatärs perspektiv.Ni kan göra en snygg bild eller ett coolt collage. Ni kan skriva varför det är just din favoritdel.

Ni kan skriva en början på en egen fortsättning på New Moon eller kanske en New Moon recension.

Möjligheterna har inget slut!

Så kom igen och anmäl dig nu,skicka ett mail till mig om att du vill vara med.

Alltså till Twilightsagan@hotmail.com

Detta kommer bli ett gemensamt inlägg i mitten/slutet av sommaren så jag får visa alla era läsares talanger! Så gör mig stolt och sätt er med New Moon i handen och när du läst klart,gör något utav din favoritdel eller New Moon i rel allmänhet!

Kom ihåg att anmäla er till den här New Moon utmaningen! Jag skulle verkligen vilja ha med alla era bidrag! Kom ihåg,detta är ingen tävling utan ett sätt att visa gemenskap på bloggen,därför vill jag ha med er alla och visa att vi tillsammans är den blogg med mest gemenskap,vad säger ni,kan jag få ett "HELL YEAH!"?

Jag kommer också att ta med ett litet bidrag men det är era som räknas!

Alla ni som ska vara med,skicka ett mail och ämnet ska vara "New Moon läsning"

Skicka mig ett även fast att du redan berättat så jag kan skriva upp det.

Snälla var med nu för det skulle varit så himla skoj!

Kram//Christina<33

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se