Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Tinsel Korey intervju!

Av twilightsaga - 4 maj 2009 06:20

Hejhej!

YES äntligen får man fram litegrann om Emily i New Moon,alltså Tinsel Korey,det har ju inte varit så mycket om våran wolf pack tycker jag,så nu är det dags.

Här kommer lite utdrag och intervjuer. Min översättning så länka hit vid kopiering.


Hon pratar om sin kommande film "Mothers and daughters"

"Jag vet att detta är en höjdpunkt där saker kommer ändras för mig" säger Korey, som inte har jobbat en dag efter hon jobbade som servitris när hon kom till Vancouver från Toronto år 2002."Det hände gradvis men jag har bara en magkänsla att saker kommer bli galna,hektiska"


I New Moon bringar Korey ljus som Emily,en del av Quileutes som blir vän med Bella Swan (Kristen Stewart) när hennes vampyrkärlek (Underbara Robert Pattinson) lämnar henne.Några av de infödingar i Quileutestammen har en annan sida,nämligen som varulvar och Emily bär ärr från när hennes varulvspojkvän en gång miste kontrollen när han kom för nära.

Tinsel ligger lågt när det gäller fansen runt Twilight.

"Jag fick inte ens lov att säga att jag var med i filmen,inte på månader" säger hon. Hon har inte ens fått vara inne  på internet och på fanchatter.

"Min agent säger  ~du är förbjuden för att vara på internet,du är inte tillåten att googla dig själv för folk kan vara väldigt elaka~"


                                                  
                                                  
                   


Vad tycker ni om Tinsel? Jag tycker hon verkar väldigt charmig och väldigt snäll iallafall och jag tror att hon kommer göra ett perfekt jobb som Emily i New Moon och de följande filmerna!


Kram//Christina<33

 
ANNONS
 
Julia

Julia

4 maj 2009 20:44

Alltså, det var nästan så jag föreställde mig Emily (fast med ärr då). Jag tror att det kommer bli jättebra!
Kram, Julia! :)

http://jvhs.blogg.se

 
annis

annis

4 maj 2009 20:48

Jag tkr hon passar jättebra ;)
kram

http://www.thinksis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se