Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

VECKANS TWILIGHTER

Av twilightsaga - 3 maj 2009 12:34

Hejsan!
Här kommer min första "Veckans Twilighter"

Vinnaren är Gabbi och här kommer hennes svar på frågorna,hennes favoritbild och hennes motivering till varför hon skulle vinna!


1) Vad heter du?

Svar: Gabbi (Gabrielle Ågren)


2) Hur gammal är du?

Svar: 14, fyller femton om en månad!


3) När började du läsa Twilight?

Svar: Den 3 juni förra året - min födelsedag, jag fick Om jag kunde drömma av min moster. Är henne tacksam för resten av mitt liv!


4) Vilken är din favorit av Twilightböckerna?

Svar: Väldigt svår fråga, skulle säga Breaking dawn idag, håller just på och läser den, men imorrn säger jag nog New moon, den är så sorglig!


5) Vilket är ditt favoritcitat?

"Before you Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there was stars - points of light and reason, then you shot across my sky like a meteor. Suddenly, everything was on fire; there was brilliancy, threre was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore. And there was no more reason for anything." Edward Cullen, New moon.


6) Vilken scen i Twilightfilmen är din favorit?

Får man säga en av de borttagna? Då skulle jag säga Your time was up the first time I met you, men om man inte får det säger jag nog... balen, när de dansar i slutet. Det är sååååå vackert, sött och precis allt annat!


Edward/Jacob - Edward ofc! Men jag älskar Jake oxå...

Carlisle/Charlie - Carlisle.

Jasper/Emmett - Emmett.

Alice/Rosalie - Alice.


Motivering!

Jag ska vinna för att jag helt enkelt är besatt av Twilight! Jag har nu sett filmen 13 gånger, läst alla böckerna 5 gånger styck och har dem alla på både svenska och engelska! Jag är så besatt att jag tillsammans med Emma och Sofie har startat en Twilightklubb i sammarbete med bibblan i Sollentuna, Twilight är mitt liv! I skolan har allt med Twilight att göra - innan jul skrev jag en recension på hela Twilight sagan på engelskan, efter jul lämnade jag in en 12-sidig skrivuppgift om böckerna, filmen, Stephenie Meyer, skådespelarna och Catherine Hardwicke (på engelska) och för två veckor sen höll jag ett tal på tio minuter om varför jag tycker att alla borde se Twilight (på engelska) sedan visade jag hela baseball-scenen för min klass och när jag stannade vid "You brought a snack?" sa en kille: "Nej, vänta!" fatta vad jag blev glad!


Länk till min blogg: http://thegirls.besattavtwilight.se/#home


Favoritbild:
 
ANNONS
 
Joizan

Joizan

3 maj 2009 16:41

Grattis till Gabbi :)

http://www.joizan.bloggagratis.se

 
annis

annis

4 maj 2009 20:38

grattis grattis :)

http://www.thinksis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se