Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

Miss 4

Av twilightsaga - 1 maj 2009 08:41

Hej!
Här är Twilightmiss nummer 4.


Den här bilen skulle man ha,den rengör sig själv! Är den inte liiiite finare på den undre bilden,bara liiiite mindre lera?xDDetta märkte jag faktiskt själv när jag såg filmen!

Kram//Christina<33


 
ANNONS
 
Evelina

Evelina

1 maj 2009 15:24

Haha! Vilken miss!
ps.Fin blogg
ps2. Du kanske vill läsa våran egen Twilight?
www.Edward-Bella.bloggagratis.se
www.Edward-Bella-Bloopers.se
ps3. Bloopersarna är från våran Twilight.

Ha det toppen bra!

http://www.Edward-Bella.bloggagratis.se

 
alle

alle

2 maj 2009 20:22

tjo!!

Men christina det e ju inge bra om du inte hittar dem själv...
*suck* på dej då ;p

Ha det gött!!

http://allizch.devote.se

 
annis

annis

3 maj 2009 13:27

Haha vilken miss xD
Vet du. vi skulle åka och köpa en stol till vår kompis som fyllde år och min gudmor/väldigt bra kompis till familjen skulle komma med sin man och ta den i sin bil för den var ganska stor. Iaf, då kommer dom med en SÅÅÅÅN jeep, och jag flippar ut xD Det var verkligen exakt!!
kram

http://www.thinksis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se