Alla inlägg under februari 2009

Av twilightsaga - 24 februari 2009 19:17

Dagens citat 24 februari 2009

When life offers you a dream so behind any of your expectations, it's not resonable to grieve when it comes to an end-Bella Swan

Av twilightsaga - 24 februari 2009 18:55

The hunt


  • Medverkande personer

Bella

Edward

Carlisle

Esme

Rosalie

Emmett

Jasper

Alice

Laurent

James

Victoria

Charlie


När de besökande vampyrerna glider igenom skogen beskrivs dom som mer som att de har en mer djurliknande grace. Även fast de bär vanliga kläder så är de barfota och är i en position som säger "alltid redo för fight".Bella tycker att de rör sig kattlikt.

Ledaren Laurent presenterar dom och han presenterar dom andra som James och Victoria,hon har rött hår,som eld. Även om Lauret är den som verkar vara ledare tycker Bella att James verkar vara den som bestämmer ändå.

Som svar till Laurent presenterar Carlisle sin familj,räknar in Bella.Änså länge är samtalet snällt och artigt.

Medans Carlisle och Laurent talar så berättar Carlisle att de har en fast boplats i Forks och Laurent,James och Victorias matvanor har stört Cullens frid. Detta chockerar Laurent men han går med på att besöka Cullenhuset för att inte jaga på området.

Men plöstligt händer allt jättefort.En snabb vind fångar Bellas lukt av hennes hår och blåser den i de besökande vampyrernas håll.Nu märker dom att hon faktiskt är människa.Även om Laurent och Victoria känner doften är det James som reagerar, han går ner i en jagar-position som Edward reagerar på och han "morrar",men inte medvetet.Det skrämmer Bella lite.

Medans Edward och James fightar,utan att röra varandra,mäter varandras styrkor säger Laurent att han inte fattar hur Cullens kan ha en människa där utan att äta henne.Även fast James blir arg går Laurent med på att Bella inte kommer röras av antingen Laurent,James eller Victoria.

Carlisle tar med de besökande tillbaka hem med Jasper,Rosalie och Esme.

Edward,Alice och Emmett tar med Bella till jeepen.

När dom väl är i jeepen kör Edward hiskelit fort och börjar köra ut från forks.Han är rosenrasande och ignorerar Bellas krav att han ska köra hem henne. Emmett får hålla fast Bella från att ta av sina bälten.

Bella är rädd för vad Charlie kommer göra om hon inte kommer hem och Cullens har lämnat stan. När Alice går över till Bellas sida,att de bör köra hem henne fort berättar Edward varför de inte kan göra det.James är en spårare och kan finna Bellas doft hos Charlie. När Bella hör detta blir hon rädd för sin pappas skull. Edward stannar bilen men vill inte återvända till Forks,även om Alice säger emot honom och Emmett säger att James inte är nån match för Forks vampyrer,Cullens.

Edward är orolig att om de återvänder måste de döda James och förmodligen även de andra i hans flock.Men Alice avbryter honom och säger att det finns ett annat alternativ.Hon berättar inte varför men vad det än var tappar Edward sitt temprament.Emmett och Bella chockas av det men Alice förstår reaktionen,ingen vet vad det är förutom de två.

Bella kommer med förslaget att hon ska säga till Charlie att hon ska lämna Forks för Phoenix och sen ska de leda James ifrån Forks.

Edward går tillslut med på det men han vill följa med Bella.Alice säger att det är en dum idé då Bella borde åka med henne och Emmett.Bella säger att Edward inte bör följa med henne då Charlie kommer bli misstänksam för hennes försvinnande och James kommer komma på att Edward och Bella är ett par.

Tillslut går Edward med på detta,det bestäms att Bella åker med Jasper och Alice.Edward stannar i Forks några dagar så Charlie inte blir misstänksam och James kommer inte ledas till Charlie.När Edward är säker på att James inte kommer jaga i Forks möter Edward Bella i Phoenix,på ett ställe Bella hittat med Alice och Jasper,alltså inte hemma hos Bellas mamma.

Emmett tycker det är en fantastisk idé då han och Edward kan göra sig av med James under tiden,något som lockar Emmett.

Medans de kör tillbaka säger Edward att vad som än händer henne nu,är hennes fel,hon måste vara försiktig när han inte är där med henne.Edward har uttryckt sin oro för att Jasper och Alice är i närheten av Bella utan honom men Alice påminner Edward om hur duktig Jasper varit och som svar på hans tvivel på henne svarar hon med ett litet morrande.

Kapitlet slutar med att Edward ber Alice att hålla sina tankar för sig själv.


Citat:

"He's a tracker Alice! Didn't you see that,he's a tracker!"- Edward om James


"Once he commits to a hunt, he's unshakeable. We'd have to kill him"- Edward om James


Av twilightsaga - 24 februari 2009 16:18

Hej!
Vad tycks om den nya countdownen här va?? :D
HOTHOTHOT skulle jag vilja säga :D


Kram<3

New Moon Movie
Av twilightsaga - 24 februari 2009 16:14

Hej!
På denna länken:

http://www.4tnz.com/content/4tnzee-awards-best-reason-become-vampire

kan du rösta vilken av grabbarna i Twilight som är den bästa anledningen till att bli vampyr!


Kramar<3

Av twilightsaga - 24 februari 2009 07:22

Hej!
Här kommer lite mer från chatten!


Vem ni ville vara i Cullenfamiljen

Alice-14/21

Jasper-5/21

Edward-2/21


Det var de tre namn ni nämnde och när jag frågade er så vad det bara de ni svarade :D


Vem ni ville vara i Quileute tribe

Seth-12/21

Leah-1/21

Emily-6/21

Sam-2/21


Vad skulle ni göra i Bellas situation i New Moon?

"Söka upp Alice,jag skulle inte bara kunna sitta och vänta.Jag visste att hon skulle se mina planer och då kunna söka upp mig samtidigt"


"Förmodligen reagera som Bella,först zombie i några månader och sedan försöka leta upp gamla vänner.Men aldrig glömma"


"Jag skulle i situtationen när hon vet var Edward är påväg typ inte säga ngt till ens Jake,bara åka med Alice.Edward är Bellas luft,hennes blod,hennes kropp och hennes hjärta"


Vad skulle ni göra i Bellas situation i Eclipse när Jacob säger att han kan offra sig i fighten,när Bella vet att han vill att hon ska kyssa honom?

"Jag skulle inte kysst honom,hon vet att han har ett liv och skulle inte ta livet av sig"


"Jag skulle kysst honom.Asså det skulle inte betyda ngt för mig ju"


Jag har faktiskt själv en åsikt om detta så här kommer den:

Jag skulle inte ha kysst honom och berättat varför för Jacob efter striden.Jag skulle inte gjort det har jag kommit fram till nu efter många om och men för det sårar bara oss båda så himla mycket mer och det ger han hopp om att det finns en chans,vilket bara sårar honom mer när han inser att det är inte sant.

Han skulle inte ta livet av sig,Bella är inte hela hans liv,det vet hon.


Vad ni tyckte om att skriva från Jacobs perspektiv i Breaking Dawn:

"Bra att veta vad han tänker också"


"Spännande för Edward läser ju hans tankar så man får verkligen veta liksom"


"Han är en viktig karaktär så jag anser att det är ett viktigt moment av boken"


Av twilightsaga - 24 februari 2009 07:14

Hej!
Hade du inte Kanal 9,du glömde spela in Oscarsgalan?
ANDAS UT!
Idag, 24 februari, sänder SVT1 ett sammandrag av Oscarsgalan klockan 21.45


Kram<3

Av twilightsaga - 24 februari 2009 07:11

Den kanadensiska skådisen Bronson Pelletier har bekräftat att han fått en hyfsat stor roll i new moon,han har dock inte bekräftat vilken,men det kommer nog snart!


Om jag får gissa tror jag att det kan var Quil,Embry eller Seth.Men jag kan nästan lista ut att det är en av Quileuterna då han faktiskt liknar de andra som ryktats att medverka.

Det verkar ju som att de som castar har ett speciellt utseende dom letar efter.

Vad tror du?

Av twilightsaga - 24 februari 2009 07:01

Här är ännu en av våra fantastiska Twilightskådepelerskor som öppnar sig själva och talar sanning! Nämligen sockersöta Ashley Greene,enjoy!


Om New Moon:

"Jag är så spänd! Jag har tillslut fått manuset ju...och det är bra,det är faktiskt riktigt bra!.Jag är väldigt glad för att få jobba med Chris Weitz. Jag pratade med honom igår.

Jag gillar faktiskt New Moon mer än Twilight,det beror nog på att jag har en större roll."


Om Anna Lynne McCords medverkan

" Anna Lynne är en väldigt nära vän till mig och jag har hört at thon kanske ska vara med.Det finns så mycket rykten och inget är bestämt så jag vet inte vad jag kan säga förutom att hon är en underbart snäll tjej"


Hur Twilightsuccén påverkat henne

"Det är lätt för mig då jag spelar Alice,hennes hår är kortare än mitt och jag kan vara svår för endel att känna igen.Jämför med stackars Rob (Pattinson) som gick från ingen till att alla vet vem han är och vill ha honom.

Det var faktiskt tillslut någon som fråga mig om jag kunde bita henne,det var min första"


Vad hon letar efter i en kille

"Någon jag kan vara helt och hållet mig själv runt.Han måste komma överens med mina vänner,gör han inte det kommer det inte bli något.



Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards