Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Meyer-intervju

Av twilightsaga - 23 februari 2009 06:39

Hej!
Såhär på morgonen tänkte jag att det kunde vara bra att starta enkelt.Så jag har hittat världens bästa intervju med världens bästa författare,Stephenie Meyer!


Fråga: Hur förklarar du Twilightsuccén?

Svar: Jag kan inte uttrycka den med ord.När jag började skriva tänkte jag inte publicera egentligen ju! Vampyrtemat var ingen jag hade planerat att skriva en hel novell om. Men när jag började skriva om karaktärerna kunde jag inte sluta låta dom utvecklas och bli nya personer.

När folk hade börjat läsa första boken började jag planera en serie av fyra böcker.


Fråga: Hur skapade du Edward Cullens karaktär?

Svar: Det var Edward som skapade allt ifrån första början.I drömmen jag hade var han med.Det var som en gåva av mitt undermedvetna,det var som jag visste vad jag skulle skriva.Bella,bokens hjältinna och huvudkaraktär från början var svårare att utveckla.


Fråga: Hörde vampyrnoveller till din barndom?

Svar:Nej inte alls.Jag läste mest Jane Austen.


Fråga:Vem gav dig viljan att skriva?
Svar.Mina föräldrar.Min pappa brukade läsa för oss på kvällarna och han slutade alltid där det var som mest spännande.Jag var alltid för spänd för att sova då så när mina föräldrar trodde jag sov låg jag egentligen och läste fortsättningen på boken.


Fråga:Var kommer din kärlek till fantasy fiction ifrån?
Svar: Orton Scott Card.Hans fantasynoveller är helt underbara.Även fast att det är overkliga saker så känns det som det han skriver händer.Jag ville få fram det verkliga ifrån Twilight och göra det äkta.


Fråga:Finns det möjligheter för en fortsättning?

Svar: Ja möjlighten finns alltid men inte just nu.Jag ska låta mina vampyrer vara nu ett tag! Bella har en ljus framtid med Edward och sin familj.

Men klart,jag har jobbat på lite grejor om de andra vampyrerna men det får vänta.Om jag känner att jag vill utveckla Bella och Edward ytterligare så gör jag det i framtiden!


Fråga: Har du fortfarande tid att skriva?
Svar: Inte just nu och jag har inte haft det på länge.Filmen tog mycket av min tid.Jag var ju inte där under inspelningen men med alla förberedelser och allt som skulle väljas och tas bort.Det var hektiskt!


Fråga: Hur är Robert Pattinson som Edward?
Svar: Först blev jag jätterädd när jag såg honom bara på bild,han var inte som jag föreställt mig Edward i huvudet.Men det räckte att se en sekund av vadhan gjorde när de spelade in.Han är Edward!


Tack för intervjun Stephenie :D

Kram<3

 
 
Ingen bild

Ylva

23 februari 2009 07:08

kul intervju,har saknat lite info om Steph!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards