Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Twilight Kapitel 13: Confessions

Av twilightsaga - 19 februari 2009 19:54

Confessions

  • Medverkande personer

Bella

Edward

Emmett

Jasper

Carlisle

Ms.Cope

Esme

Alice

Rosalie

Jessica


När Edward gått ut ur skuggan och satt sig på en sten ser Bella att hans hud glittarar som tusentals diamanter. Hon rör hans hud bara för att känna att den är verklig. Han verkar klara sig bra med att hon rör honom och ser även ut att tycka om det. Men när Bella lutar sig lite för nära hoppar han bak oehört snabbt.

Han bevisar sin snabbhet genom att bara på några sekunder springa runt hela ängen,visar sin styrka genom att ta sönder träd och stenar som kommer i vägen.

När han lugnat sig sätter han sig bredvid Bella igen och ursäktar för sitt beteende. Dom pratar om hans känslor. Han säger att han aldrig reagerat för någon som han gör för Bella,skulle han ha mött henne i en mörk gränd den första gången de möttes skulle allt vara annorlunda men nu kände han henne som person.

Anledningen till att han undvikit henne var att han inte ville göra livet svårt för sin familj,och för att han inte ville skada henne. Men han kunde inte längre undvika henne.

Han jämför hans beroende av hennes doft med en missbrukares beroende av sitt heroin.

Båda avslöjar att de aldrig haft ett förhållande tidigare och de vill båda ha äkta kärlek.

De prövar också hur långt de kan gå fysiskt. Bella drar sina fingrar mycket lätt över Edwards arm och även hans ansikte. Edward kan tillochmed lägga sig huvud på Bellas bröst för att lyssna på henne hjärta.

Men Bella vet att det är svårt för Edward och hon känner att det är hennes fel.

När de ska tillbaka till Bellas bil och ska igenom skogen frågar Edward om hon vill komma fram lite fortfarande,samtidigt se hans transportsätt.

Men dt går så fort så Bella blir jätteyr. Han sätter ner henne precis innan de kommer fram och vill kyssa henne då han nu vet att han kan stå emot sin törst. Men när han kysser henne blir Bella lite galen, hon kastar sig på honom men sen faller hon i hans armar.

Edward kör på vägen hem då han anser att hon inte är i skick för att köra,efter illamåendet och effekterna av kyssen :)


Citat:

"And so the lion fell inlove with the lamb"...
"Stupid lamb..."

"And what a sick masochistic lion"..-Edward och Bella summerar deras förhållande


"You are exactly my brand of heroin"-Edward beskriver hennes lukt för honom


"Are you still faint from the run, or is it my kissing expertise? Friends don't let friends drive drunk"-Edward om Bellas vinglighet påväg mot hennes bil.

 
 
Ingen bild

lina

19 februari 2009 22:19

ett av mina favoritkapitel verkligen.
jag älskar det sista citatet där med "my kissing expertise",tycker om att Edward kommer ut ur sitt skal!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards