Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Frågor och svar med Taylor Lautner om hans bal

Av twilightsaga - 17 februari 2009 16:14

Hej!
Jag hittade en intervju med allas våran sötnos (numera rykande heta) Taylor Lautner om när han gick på sin skolbal!

Här kommer både frågorna och svaren,enjoy!


Du gjorde högskoleprovet tidigare än dom andra och har redan tagit college-klasser, men gick du på din skolbal?
Taylor- Ja för på vår skola hade "seniors" och "juniors" bal samtidigt och därför kunde jag gå på den.Jag kommer ihåg att vi hade den på nått museum i Los Angeles och vi hade så roligt.Vi gick nog inte hem förrens 12 eller 1 på natten.

Vem var din dejt?

Taylor-En kompis från skolan

Blev du psykad av balen,haha,du vet som många andra killar eller brydde du dig inte om du gick eller inte?

Taylor-Gud,jag var så spänd! Du vet man ser skolbalen i filmer när man växer upp och sen när man är där är det liksom "Gud jag är på min skolbal" så det var jätteskoj!

Tycker du om att dansa,kan du dansa?
Taylor-Haha,jag försöker iallafall och visst det kan vara roligt.

Finns det nån sång som du kommer ihåg att den spelade dom på balen?

Ja faktiskt, Stronger med Kanye West var en stor låt när jag var på min bal.Ja det var den intervjun,hoppas ni tyckte om den :)
Kram<3 
ANNONS
 
Ingen bild

TM

17 februari 2009 16:25

hehe, han e ju skitsnygg.

 
Ingen bild

Mimmi

17 juli 2011 21:27

Nawie, my sweetie! ÄLSKAR DIG TAYLOR!!! :DD ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se