Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Twilight Kapitel 9: Theory

Av twilightsaga - 15 februari 2009 21:11

Theory

  • Medverkande personer:

Bella                                

Edward

Charlie                              

Jessica

Jacob                                

Billy

Lauren                              

Emmett


Medans Edward kör Bella hem fortsätter Bella fråga Edward massor av frågor om hans tankeläsning.Han svarar lite konstiga svar eller inte alls.Sedan frågar han om hon har fler teorier om varför han har sin tankeläsning.Hon berättar att hon har en men är rädd att han blir arg om hon berättar det. Trots detta uppmuntrar han henne att berätta den. Hon berättar om det Jacob berättat om "Cold ones" och han varken förnekar eller talar om att han är en vampyr men hans ansiktsuttryck och hur hans händer drar ihop sig att musklerna nästan bryter itu dom lutar mot att han döjer något hon verkar ha kommit på.Han frågar om hon delat teorin med någon annan och hon svarar nej men hon säger också att hon inte bryr sig om han skulle vara vampyr.Han hatar att hon inte  bryr sig om det eftersom han lever ett liv han inte vill just nu på grund av människan han nu älskar.Han ser sig som ett monster..Bella fortsätter fråga frågor och han avverkar dom flesta som myter eller något människor hittat på för att få vampyrer att låta skrämmande.Edward försöker få fram hur farlig han kan vara henne och att hon är lite udda som inte reagerar som en vanlig människa skulle ha gjort, blivit livrädd och velat komma därifrån.Väl hemma lämnar hon tillbaka Edwards jacka så hon inte behöver förklara något för Charlieoch Edward lovar att sitta med henne imorgon i matsalen.Charlie tycker det är konstigt att Bella är hemma så tidigt och hon inser att det är farten Edward körde i som tog henne hem så fort.Saved by the bell, Jessica ringer och är också förvånad över att Bella är hemma så tidigt. Hon vill ha reda på alla detaljer men Bella säger att hon inte kan prata då Charlie är inom hörselavstånd. Jessica fattar men vill veta allt dagen efter.Bella känner sig lättad, nu har hon tid att tänka på vad hon ska säga.När Bella går upp och lägger sig är hon säger på tre saker:
Den första är att Edward är vampyr, det andra är att hon vet att endel av honom törstar efter hennes blod. Den tredje saken, den starkaste av de tre, hon vet att hon är villkorslöst förälskad i honom.


Citat:

 "How old are you"

"Seventeen"

"And how long have you been seventeen?"

"His lips twisted as he stared at the road, "a while"- Bella och Edwards konversation om hans ålder.


"I hear voices in my mind and you're worrying that you're the freak?"-Edward när Bella frågar om hon är konstig för att han inte kan läsa hennes tankar. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marcus

15 februari 2009 21:46

jag har alltid tänkt att jag är den enda killen som läser twilight och så men jag läste en annan kommentar av en kille så nu vågar jag äntligen kommentera också :)
tack för att du lägger ner sån energi på din blogg,det gör oss dina läsare så lyckliga! Fortsätt så tjejen
Kram

 
Sara

Sara

16 februari 2009 23:22

älskar det citatet där bella säger att det är hon som är konstig för att han inte kan läsa hennes tankar när det är han som kan höra folks tankar! haha så gulligt! :D

http://www.sarasliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se