Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Jaspers love letter

Av twilightsaga - 15 februari 2009 10:22

Hej igen!
Det kommer bli mycket bloggande idag känner jag,jag har riktig blogglädje idag!

Ni vet det kärleksbrev jag skrev som jag tyckte skulle vara möjligt att Edward skrev till Bella?
Jag har gjort likadant fast från Jasper till Alice nu så här kommer det:
Full size: http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1467578


Efter detta collaget kommer ännu ett,men i det tänker jag vända på det,det kommer att vara ett kärleksbrev från Rosalie till Emmett.

Om du vill,kommentera något du skulle vilja se i ett collage så ska jag göra det :)
Eftersom jag bloggat så mkt idag,glöm inte att rulla ner på sidan så du inte missar något eller gör det lätt för dig, skicka ett mail till:
twilightsagan@hotmail.com och få reda på varje kväll vilka inlägg jag skrivit,allstå börja prenumenera på nyhetsbrevet :)


Kram

 
ANNONS
 
Julia

Julia

15 februari 2009 10:54

Längtar till Rosalies kärleksvbrev! :)

http://jvhs.blogg.se

 
Julia

Julia

15 februari 2009 10:56

Jag vill inte klaga, men skulle du kunna göra texten lite större? man ser den nästan inte. jag gillar din blogg jättemycket!

http://jvhs.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se