Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Parodi på Twilight

Av twilightsaga - 15 februari 2009 09:41

Hej :)
Ni vet ju att det görs många parodier på Twilight men här var en väldigt underlig en.Den är riktigt bra gjord med skådespelarna men det kommer konstiga roliga twistar hela tiden.

Förvänta er ett dansnummer till Katy Perrys "Hot'n'cold tillexempel"


Glöm inte att maila till: Twilightsagan@hotmail.com om ni vill ha ett nyhetsbrev varje kväll!


Kram<3

 
ANNONS
 
Joizan

Joizan

15 februari 2009 12:06

Tror int jag vill kolla om det e en Katy Perry låt med :O

http://jojolovehorse.bloggagratis.se

 
aat

aat

15 februari 2009 12:20

HAHA, den va ju coolt gjord! :=)

http://aat.blogg.se

 
Ingen bild

emma sthlm

16 februari 2009 21:58

gud, när jag kollade på den utan att sätta på den såg den jätte dåligt ut MEN skitt var den var bra gjord, och kläderna OMG allt var så likt!!! det var verkligen bra gjort, skärskilt eftersom dom hade gjort den lite kaxigare och de hade gjort danser till och allt, grymt bra!!

 
annis

annis

26 maj 2009 22:17

haha, den är ju faktiskt bra gjord i början, men sen blir den lite konstig ^^ Men den är otroligt rolig och bra gjord ;D
kram

http://www.annasminnen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se