Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Intervju med Ashley Greene!

Av twilightsaga - 15 februari 2009 09:02

God morgon mina fantastiska läsare!
Vill säga att det är superkul att så många prenumenerar på nyhetsbrevet nu :)

I nyhetsbrevet kommer jag även att berätta om dagen jag haft och lite så.

Men här kommer ännu en intervju med Ashley Greene,det är en two-part så den blir väldigt lång men det var många Ashley-fans som hörde av sig sist och var superglada över att jag hittat en intervju med henne,det är från Chicago mässan och det är ännu en gång fans som ställer frågorna!

Så ladies and gentlemen...Ashley Greene.


Vem gillade du mest att jobba med på set?

-Asså det går inte att säga.Allt bringar så mycket lycka och omtänksamhet så jag kan inte avgöra det.Sen eftersom jag och Kellan varit kompisar så pass länge så var det lättast att jobba med honom.


Vad ser du mest fram emot i Eclipse?

-Eclipse,aha vi har hoppat framåt i tiden (skratt),jag tror inte jag kan svara eftersom jag inte har sett manuset än och är inte säker på vad som är med i filmen,men jag vet att det kommer bli jättebra!

Det ska bli kul att få fortsätta köra porschen såklart! :) Alla mina killkompisar är jätte avundsjuka och när jag berättade för dom att jag behövde hjälp med den så var dom där på två sekunder! (skratt)


Vad ser du mest fram emot i New Moon?
-Gud,jag älskar hela manuset men jag måste ju säga porschen och allt i Italien,när dom skrev Italien-delen,gud dom har verkligen fångat känslan!


Jag läste att Alice och Rosalie skulle vara med i balscenen i slutet av filmen(Twilight) men det var dom inte,var det nån speciell anledning?

-Ja vi skulle varit med men schemat var så himla hektiskt,det var det sista vi spelade in så vi kunde inte dra ut på den mer.


Vad gör du på fritiden?

-Ja jag jobbar mest,men annars så träffar jag mina bästa vänner väldigt mycket,shoppar när jag har tid och jag kollar inte så mycket på tv,försöker bara hinna ikapp i mina favorit-serier.


Vad visste du om Twilight innan du gjorde en audition?

-Jag visste inte nånting om det innan min manager berättade om den för mig.Då trodde dom att det endast skulle bli en liten film,gå på bio släppas på dvd,som en vanlig film,inte visste dom att det skulle bli såhär stort!


Hur förberedde du dig för rollen som Alice?

-Jag köpte boken innan min audition och läste den på en dag och sen gjorde jag min audition.Sen har jag läst tvåan nu och håller på med trean.Jag måste bara säga att jag verkligen känner Alice nu!

När jag läst ettan visste jag att detta skulle bli en stor succé!


Hur gick din audition?
-Egentligen gjorde jag en audition som Bella först,men de tyckte att jag skulle vara perfekt som Alice.


Kan du säga något som Breaking Dawn som film,har dom pratat om det med er?

-Vi har inte fått några detaljer alls men jag vet att dom snackat lite fram och tillbaka,inga beslut,men det har definitivt snackats om det.

Jag tror att det kommer bero på New Moon,går den bra kommer de förmodligen att fortsätta filma,och med den kvaliten på film är det svårt att misslyckas (Skratt)!


I Twilight filmen visades det inte att Bella och Alice kommer väldigt nära varandra och i New Moon är ju den vänskapen väldigt viktig.Har dom tagit tid till att utveckla den vänskapen i New Moon?

-Jag får inte prata så mycket om manuset.Men jag kan säga att jag tror att alla kommer bli väldigt glada över det.Det är väldigt bra skrivet,väldigt passisonerat,väldigt mycket känslor som kommer fram.Du kommer lära känna karaktärerna.

Ni kommer få se utvecklingen av Bellas och Alices vänskap,dom har fångat det jättebra!


Är det fler vänskapsband som visas?

-Ja Jacob och Bella vet ni ju redan (fniss) men sen även Edward och Alices syskonband kommer fram väldigt tydligt.


Vad tycker du om den nya regissören,saknar du Catherine?

-Ehm,det ska blir riktigt roligt att jobba med Chris Weitz!! Vi hade så kul med Catherine,hon är en underbar människa men jag tror att det är bra att få ett nytt perspektiv på New Moon då man faktiskt måste se den från ett nytt perspektiv.


Hur var det att bära kontaktlinser?

-Obehagligt! Eller jag kan väl säga såhär,jag som inte bär kontaktlinser tyckte det eftersom jag inte är van. 


Hur var det att jobba med Kristen Stewart och Robert Pattinson?
-Åh Gud,helt hemskt!!!!!!!!,hahaha nä jag bara skoja (Skratt) Det var jättebra,som jag sagt tidigare så bringar alla sin egen personlighet till set och det är det som gör dom alla så underbara!

Jag är helt förundrad över Kristen,hon är så professionell,en perfektionist verkligen och jätteduktig.Och Rob,han är så rolig,han är verkligen naturligt rolig,han får oss alla att skratta och ändå tycker han inte själv att han är rolig! 


Vem tycker det är roligast att göra "Practial jokes" runt om på set?

-Utan tvekan Edi! Han busringde till både Kellan och Jackson och det var så himla roligt! (skratt)


Vem är din favoritdesigner?

-Jimmy Cho! Jag älskar deras skor,dom är aldrig bekväma men GUD vad snygga dom är!


Är du spänd inför de kommande filmerna i Twilightserien?

-Jättespänd,det ska bli kul att läsa de nya manusen och få fortsätta leva rollen som Alice. 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

15 februari 2009 18:19

Ash är ju i stort sätt Alice. Bella vet jag inte riktigt :P

http://tsivqdnil.blogg.se

 
Ingen bild

lola

17 februari 2009 08:52

tack för att du har dessa intervjuer med Ashley för jag gillar henne mest av hela casten.
om du har fler skulle jag bli överlycklig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se