Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Twilight Kapitel 8: Port Angeles

Av twilightsaga - 14 februari 2009 21:30

Port Angeles

  • Medverkande personer:

Bella                                  

Jessica

Angela                            

Edward

Restaurang värdinna          

Servitris Amber

Charlie                            

Mike

Eric                                

Tyler

Lauren                            

Reneé

Carlisle                              

Esme

Emmett                            

Rosalie

Jasper                              

Alice

Kvinnan i bokaffären


Bella,Jessica och Angela kommer fram till Port Angeles.Under bilfärden dit får Bella reda på varför Lauren inte gillar henne.Tydligen sprider Tyler rykten om att han tar Bella till balen och Lauren gillar Tyler.Bella frågar Angela om det är vanligt att Cullens försvinner från skolan i bra väder och Angela berättar att dom är och campar med sina föräldrar när det är varmt och skönt väder.När de handlat färdigt kläderna till balen går Bella mot en bokaffär och Jessica och Angela mot bilen för att lämna sina påsar.Bella går vilse när hon letar efter butiken och en grupp män omringar henne.Hon planerar att bara släppa sin handväska men förstår att de är ute efter mer.Istället för att springa från männen vilket hon inser är onödigt då de kommer att komma ifatt henne försöker hon tänka igenom de självförsvarsknep hon lärt sig.Innan hon behöver använda dom kommer en bil hon känner igen runt hörnet,Edwards bil.Han svänger snabbt in bredvid henne och beordrar henne att gå in i bilen vilket hon gör utan tvekan!Bella märker att när de kör därifrån kan han inte kontrollera sin ilska och försöker distrahera honom.När Bella berättar om vad Taylor säger blir inte Edward förvånad vilket förvånar Bella då Edward egentligen inte ska kunna ha hört detta tidigare..Bella säger plötsligt att Angela och Jessica kommer oroa sig över henne och ber honom köra henne till restaurangen de skulle mötas på.På restaurangen har tjejerna redan ätit och Edward säger att han bjuder Bella på middag.Jessica och Angela kör hem när Edward lovat att köra Bella hem efter hon fått mat i sig.Bella konfronterar inne på restaurangen hur Edward "dazzles" folk och han fråga om det är samma med henne och hon måste generat säga ja då hon är en usel lögnare.När Bella inser att hon glömt sin jacka i Jessicas bil får hon låna Edwards jacka.Den är ganska kall men luktar helt underbart!Bellas teorier om vad Edward är kommer på tal igen.Hon säger att hon har en teori om hans ögon.Är dom ljusa är han på bra humör,är dom svarta är han ilsken och rasande.Bella frågar massa frågor som varför han var i Port Angeles men det vill han inte svara på men hon får reda på att han kan läsa tankar,allas utom hennes.Hon försöker få reda på hur han visste var hon var och för att lugna honom försöker hon lägga sin handflata på hans.Den är iskall.Edward berättar tillslut att han följt efter henne då han verkligen vill hålla henne levande.Detta får henne att känna sig väl till mods.När Bella väl äter förklarar Edward att han hittade henne genom först Jessicas hjärna och sen folk runt omkring.Tillslut hade han sett hennes ansikte i en av männens hjärna och körde dit.När de går ut mot bilen igen säger Edward att nu är det dags för Bella att berätta om sin teori som hon lovat när han berättade endel av honom...


Citat:"Usually you're in a better mood when your eyes are so light...You're always crabbier when your eyes are black"- Bella Swans teori om Edwards ögon


"His skin was cold and hard..like stone"-Bella Swan om Edwards hud


"I was strangly anxious"- Edward Cullen när han först inte kunde hitta Bella i Port Angeles


Glöm inte: Vill du ha ett nyhetsbrev varje kväll? Skicka ett mail till:
twilightsagan@hotmail.com

Happy Valentines day!

Kram<33

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lola

15 februari 2009 09:01

Hej
Du,vad hittar du alla dina bilder och ändrar du dom något när du gör collage?
Jättebra att du sammanfattar så hör föresten för min lillasyster tycker inte om att läsa så mycket så nu har jag fått henne att läsa dessa och nu frågar hon varje kväll liksom,vad kommer hända sen??
Så tack:)
Tack för en superbra blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se