Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Previews!

Av twilightsaga - 14 februari 2009 10:21

Hej :)
HAPPY VALENTINES DAY<33

Dagen till ära har jag gjort tre collage som man skulle kunna kalla lite previews till de kommande filmerna New Moon,Eclipse och Breaking Dawn.

Kolla dom här:


New Moon- http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1459634


Eclipse- http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1462936


Breaking Dawn-

http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1462994


Kommentera när du kollat för jag vill gärna veta vad du tycker :)
Bara för att det blev så många inlägg igår så tycker jag att du bör rulla ner på sidan så du inte missar något.

Tycker att du ska skicka din mailadress till: twilightsagan@hotmail.com så du varje kväll får ett mail om vad inläggen jag gjort heter och en snabb sumering av dagen.

Hoppas de som redan är "prenumenanter" av detta mail är nöjda :)
Kram<3

 
ANNONS
 
J

J

14 februari 2009 10:33

Fett snygga!!

http://www.jojolovehorse.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sophie

14 februari 2009 12:08

gud vad jag blev glad när jag såg dessa,dom passar verkligen filmerna!
taack för denna bloggen,ska fortsätta läsa inlägen nu :)

 
annis

annis

15 februari 2009 21:25

Guuud va fina :D
kram på dig twilightsyster

http://www.absolutanniis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se