Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Så nära!

Av twilightsaga - 13 februari 2009 15:58

Hej :)
Vad skulle vi göra utan en av våra älskade Cullens? Ja du,vi har varit nära att inte få ha tre av dom.Peter Facinelli,Kellan Lutz och Nikki Reed var dom som vann rollerna som Carlisle,Emmett och Rosalie men det var nära ögat för alla tre att inte få rollerna men vilken tur att dom fick det! Nu i efterhand har casting folket flera gånger sagt "Ja det var helt klart de rätta besluten vi tog tillslut".


Men vi har ju alla hört att Ann Lynne Mccord (Beverly Hills 90210 med Kellan Lutz) kanske får rollen som Heidi (Volturi guard) i New Moon.

Men faktum är att rollen som Rosalie egentligen skulle gått till henne.Hon blev tillfrågad och såhär gick det till,i Ann's ord:


"Something that few Twilighters realize, however, is that the vampire-loving actress nearly played Nikki Reed’s part in the original film. “They wanted me to play Rosalie,” she recalled. “I met with the producers when ‘Twilight’ was casting, the original. I was on ‘Nip/Tuck’ at the time. And they were like, ‘We’d love to have you in this little film we’re doing called ‘Twilight,’ but the family only has small roles.’ They were like, ‘It shoots in Oregon, so you probably couldn’t do it anyway.’ And I was like, ‘If it shot [in L.A.] that would be cool.”


“Then this little film ‘Twilight’ blows up, crazy,” she laughed, enjoying her seemingly predestined participation in the franchise. “So, I came back in for a [recent 'New Moon'] meeting and was like, ‘Hey, remember me? I supported you way back when!’ I’m like, ‘Let’s do this!’


Ja vad tycker ni? Jag är glad att casten blev som den blev men visst hade det varit kul att ha Ann med som Heidi??


Glöm inte att maila till twilightsagan@hotmail.com om du vill ha ett mail varje kväll om vilka inlägg jag bloggat under dagen!
Kram<3


 
ANNONS
 
Julia

Julia

15 februari 2009 10:51

Jag är så himla glad att Nikki Reed fick rollen som Rosalie.

http://jvhs.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se