Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Hata Stephen King!

Av twilightsaga - 13 februari 2009 14:39

Hej!
Jag har varit faschinerad av Stephen King ett tag för han skriver så bra men han är SOOO ON MY BLACK LIST nu!

Han har sagt i en artikel att Stephenie Meyer inte kan skriva.Jag är så fly förbannad så jag seriöst inte vet vad jag ska göra.Jag har lugnat ner mig nu,hörde detta för typ en vecka sen men har varit för arg för att ens försöka skriva det.

Ja mina Stephenie fans,vad tycker vi om detta??!! :O


Kram<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gabbi

13 februari 2009 15:24

AAAAAAAH!!!!!! Han är så på min BLACK LIST också! Fy Stephen, så får man absolut inte säga - om man inte vill få alla miljontals Steph-fans emot en. Men det förtjänar han...

 
Ingen bild

Linn

13 februari 2009 15:58

hamska människa :O xD haha
usch o fy på honom

 
annis

annis

13 februari 2009 16:56

han har ingen aniiing om vad han snackar om.
han har ngt fel tror jag ;)

http://www.absolutanniis.blogg.se

 
Jenny

Jenny

13 februari 2009 17:38

JÄVLA BAJSKORV! Då är det väl han som inte kan läsa ekr hur!?

http://tsivqdnil.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se