Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

Jane och Alec-Volturi

Av twilightsaga - 2 februari 2009 18:40

Här kommer ett inlägg om de sadistiska tvillingarna i Volturi guard- Jane och Alec!


  • Jane 

Fullt namn:Jane
Dag hon blev vampyr:Inte känt men i tidigt tonår

Kommer ifrån:Jag är inte 100% på denna,men kommer dom inte från Volterra från början?
Hårfärg:Blond
Ögonfärg:Vinröda

Speciell talang:Kan bringa smärta genom hennes tankar
Familj:Tvillingbrorn Alec

Yrke:Uppskattad medlem i Volturi Guard,ett av Aros säkraste kort!


  • Alec

Fullt namn:Alec
Dag han blev vampyr:Inte känt men vid samma tid som sin syster Jane

Kommer ifrån:Inte 100% men är det inte Volterra?

Hårfärg:Mörkblond

Ögonfärg:Vinröda
Speciell talang:Kan genom sina tankar få en person/vampyr att känna INGENTING men dom kan tänka,det är en hemsk smärta då du kan tänka men du kan inte tänka något,det blir som ett svart hål i hjärnan

Familj:Tvillingsystern Jane
Yrke:Medlem i Volturi guard,precis som sin tvilling Jane är han ett av Volturis säkraste kort!


Janes och Alecs historia!

Tiden innan Jane och Aleckom till Volturi vet man inte så mkt om..men man vet ju att de alltid hängt tillsammans då de är tvillingar och alltid fått ta hand om varandra.

De kallades "häxtvillingarna" i deras by där de bodde men vad ingen visste var att de var vampyrer.


När Aro,Caius och Marcus var ute och jagade en gång kom de till Jane och Alecs by. Det skulle brännas två tvillingar idag för de hade häxkonster och detta skulle det sättas stopp för!

Aro såg dock något speciellt hos tvillingarna,något han kände igen...

Han la sina handflator på tvillingarnas och såg alla deras minnen och tankar med hjälp av sin speciella talang och han såg att de var vampyrer. Han blev rasande när han såg vad deras talanger kunde göra och plöjde hela byn på människor-utan hjälp från nån!

Sen värvde han Jane och Alec till Volturi och skapade Volturi guard. Sedan dess har Aro sett tvillingarna lite som hans ägodelar att ta hand om och han älskar dessa två högst i Volturi Guard och litar mest på dom efter Caius och Marcus.


Jane och Alec är kända för att vara sadistiska,de njuter av smärtan de åstadkommer människor/vampyrer.Faktum är att första gången Bella möter Volturi och Aro inte kommer in i hennes huvud,och inte heller Edward som Edward berättar för Aro vill Jane prova om hennes förmåga funkar,den funkar ju inte på Bella och Jane blir rosenrasande!

Hon vänder sig mot Edward och blir så nöjd så när han vrider sig i smärtor på golvet (Måste bara berätta för er läsare att det gör ont i mig att skriva om Edward i smärtor :P,så jag ursäktar för att jag gör det :P)


När Bella möter henne nästa gång är ju bollen på Bellas planhalva kan man ju verkligen säga,Jane has really met her match,så kan vi säga utan att avslöja för mkt!


Jag tror inte att varken Jane eller Alec egentligen njuter av smärtan de åstadkommer men att vara Aros säkraste kort är något dom njuter av,berömmelsen och äran fyller deras självförtroende,eller vad tror du??

 
 
Ingen bild

emma sthlm

2 februari 2009 19:06

jag tror också attde kommer från volterra. det där med att de njuter av att ge andra smärtor tror jag inte att jane och alec gör men berömelsen från aro täcker alla deras riktiga känslor innefrån.

super bra text!!!

 
Ingen bild

Matildaheterjaag:)

3 oktober 2009 23:06

nu tycker jag att jag är petig, men har inte Jane typ svart hår egentligen ? i filmen (new moon) har hon ju blont för att Dakota är blond, elr har jag fel ? :) annars jättebra blogg, jag tror att jag har kommenterat förut :)

 
Ingen bild

TWILIGHTÄLSKARN

14 januari 2012 10:38

Hej! Jag vill köpa linser som volturi Jane har men jag hittar inga likadana, kan hon ha färgat ögonen eller vet någon vad för linser hon har? Snälla skicka en länk om det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards