Direktlänk till inlägg 1 februari 2009

Renesmee Cullen

Av twilightsaga - 1 februari 2009 18:32

Här kommer om lilla Renesmee.

Läs heller inte detta om du inte vill såklart,men detta är från Breaking Dawn.


Fullt namn:Renesmee Carlie Cullen
Födelsedag:10 september 2006

Status: Vampyr-människa hybrid

Kommer ifrån:Forks,Washington

Hårfärg:Brons/brunt

Ögonfärg:chokladbruna

Hobby:vara med sin familj och jacob black

Family: Mamma Bella Swan-Cullen,pappa Edward Cullen,morföräldrar Renee Dwyer och Esme Cullen,farföräldrar Charlie Swan och Carlisle Cullen, fastrarna Rosalie hale-cullen och Alice Cullen,farbröderna Emmett Cullen och Jasper Hale-Cullen.Sen Jacob Black som i framtiden förmodligen blir hennes partner då han präglats på henne och hon älskar honom tillbaka.

Speciell talang:  Hon kan genom att lägga sina handflator mot en vampyr eller människas huvud förflytta sina tankar till honom/henne och hennes minnen. Hon kan faktiskt komma in i Bellas huvud också.

Smeknamn: Nessie,vilket Bella inte gillar men sen kallar även hon henne för det.


Renesmee Cullens historia

När Bella och Edward  är på smekmånad och Edward älskar med Bella ett fler tal gånger tillverkas Renesmee eftersom dom inte visste att en vampyr kan få barn med en människa,så skyddar dom sig inte.

Edward som alltid velat ha barn med Bella säger ju att dom måste göra en abort eftersom det kan vara farligt för Bella då barnet är en vampyr också.

Men Bella har redan börjat älska barnet och tillåter inte en abort,därför får inte Carlisle göra det.

Renesmee ligger inne i Bella i en månad endast och sen när Bella tappar koppen med blod hon dricker för att hålla Renesmee tillfredställd börjar den dramatiska förlossningen.


En vampyr-människa hybrid tar sig nämligen inte ut på normalt sätt,den tar sig ut genom att riva sig genom mammans mage.

Men eftersom Edward är där tillåter han inte Bella den smärtan,han skär upp magen på henne när endel av hennes ryggrad brytits och tar ut Renesmee.

Rosalie tar hand om Renesmee och låter Edward och Jacob rädda Bella.Jacob går därifrån och lämnar Edward ensam och ger upp efter en stund men Edward ger INTE upp och fortsätter rädda sitt livs kärlek och mammans till hans dotter.

Han förvandlar ju tillslut Bella och medans förvandlingen pågår lär han känna sin dotter. Bella valde namnet Renesmee för att hylla sin mamma Renee och sin svärmor Esme.Renesmees mellannamn Carlie kommer ifrån hennes pappas namn Charlie och svärfars namn Carlisle.


Renesmee längtar efter sin mamma såklart de tre dagar dom inte träffas och ner Bellas förvandling är klar får hon träffa Renesmee,när Bella jagat första gången,eftersom Renesmees blod rinner genom venerna kan det vara farligt.Men Bella känner ingenting för Renesmees blod och kan därför vara nära henne.


Första gången Rosalie bär ner Renesmee från övervåningen och hon får träffa Jacob klickar dom,han präglas på henne och hon förälskar sig i honom.Detta stör Bella först men sen accepterar hon detta eftersom Jacob inte kan hjälpa präglingen, "a wolf thing" som han kallar det.


Det farliga med Nessie är att hon oavbrutet växer,flera centimeter/dag,som tur är blir det långsammare varje dag.


Men en dag när Irina kommer för att förhandla fred med Cullen eftersom varulvarna dödade Laurent när han försökte döda Bella,ser hon Renesmee och tror att det är ett immortal child,för hon liknar det barn som hennes egen mamma förvandlat,men Renesmee är ju inget immortal child.

Irina skvallarar för Volturi som kommer för att döda Cullens men när dom kommer får Renesmee röra vid Aros huvud och Aro får sanningen från alla de vänner Carlisle och de andra samlat ihop.


Alla de som kommer,Denali,egyptian clan,amazons,Irish coven och alla de andra lindas runt renesmees lillfinger,alla älskar henne.

Även nu Aro men Cullens vet att Aro har en baktanke,när Renesmee blir äldre kan dom värva henne,men som ni och jag vet,kommer dessa Cullenvänner att komma till Cullens försvar igen och Volturi kommer förlora ännu en gång.


Efter Nahuels ankomst får vi ju veta att Renesmee kommer vara färdigväxt om ca.6-7 år och då kommer hon få vara med sin familj förevigt och sin kärlek Jacob Black.

Tillochmed sin mänskliga familj,Charlie m.fl då Renesmee älskar dom och fattar att hon inte vill skada dom.


The end.


 
 
natt

natt

1 februari 2009 19:14

är de inte fel datum på "födelsedag" ? elr är de ja som tänker fel :S

http://meandmrlove.blogg.se

 
Ingen bild

emma sthlm

1 februari 2009 19:26

denna var också bra!! renesmee är så söt (i mina tankar och i en trailer, hoppas det blir hon som får spela renesmee) det blev typ världens bästa slut, men jag skulle tycka det var kul om man sedan får se hur renesmee kommer se ut när hon blivit en fullvuxen "vampyr". jag hoppas att det kommer med i filmen, inte för att jag tror det men än då. HOPPAS HOPPAS
super bra fakta om Renesmee

kram kram

 
Julia

Julia

11 februari 2009 21:12

Jag fattar inte det där... Hur gammal kommer Renesme bli? Lever hon också förevigt?

http://jvhs.blogg.se

 
anna

anna

24 september 2009 17:50

asååå den är så bra jag har läst alla böckerna också , hoppas det blir film på de andra böckerna

http://new moon

 
Sara

Sara

20 oktober 2009 21:57

en sak bara? även om Jacob är präglad på Nessie så vet vi inte om hon kommer att vara med honom med tanke på att man får reda på att det finns en annan manlig hybird som bella misstänker kommer att vara konkurrans för Jacob.

http://saree.bloggplatsen.se

 
Gry

Gry

22 oktober 2009 16:37

Min favo karaktär är Renesmee...hon är så söt(i mina tankar och på bilder.) Jag ska tipsa om den här bloggen =)

http://www.cutepig.blogg.se

 
E.B

E.B

1 november 2009 15:18

Kommer att se denna filmen hur många ggr som helst, detn nåste komma snart, först new moon sen denna.. lätt att man ska kolla

http://nada

 
Rita

Rita

13 november 2009 16:57

Jag undrar bara om någon vet vad han som spelar Renesmee heter?

http://har ingen

 
Ingen bild

Fanny

18 november 2009 12:04

Vem är det som kommer att spela renesmee??? nån som vet??

 
Ingen bild

Olov

11 december 2009 22:04

Renesme kommer leva för evigt men hon kommer bli vuxen först. Hybriden var ju inte kär i Renesme, Bella trodde det eftersom han stirrade men han stirrade ju på henne och av en helt anna orsak och Renesme kommer ju inte att vara med på filmen som kommer efter New Moon. Ville bara rätta lite saker.

 
Ingen bild

Petnoga

1 februari 2010 07:49

Ursäkta, men petnoga som jag är, ville jag bara påpeka att Renesmes farföräldrar är Edwards föräldrar och hennes morföräldrar = Bellas föräldrar. En liten detalj bara.
Fin blog:)

 
Ingen bild

nelly

27 februari 2010 09:14

de här är väll braking dawn alltså kommer den efter eclipse

 
Ingen bild

ellan

8 mars 2010 20:25

jättegullig blogg
jag längtar till den fjärde filmen

 
Ingen bild

Twilight4-ever

12 mars 2010 17:28

Renesmee är ju gullig..Vem spelar henne?

 
Ingen bild

Felicia

20 mars 2010 18:31

Bra skrivet! Men är det nån som vet vem som spelar henne?? Hoppas det blir Emma Watson tycker att hon passar ;)

 
Ingen bild

twilight lover

21 april 2010 20:35

bra skrivet! :)

 
Penny

Penny

24 juni 2010 00:15

En sak bara .. det är inte säkert att Renesmee kmr bli kär i Jacob. HAN är präglad på HENNE, inte hon på han.. Men antagligen då, men inte helt säkert så .. ;)
Annars bra skriver, kanske lite för mkt om boken istället för om henne dock xD

http://pennylomfalk.blogg.se

 
Ingen bild

BellaCullen♥

14 juli 2010 17:23

Väldigt bra skrivet och mycket bra fakta! :D som alla andra längtar jag också efter fjärde filmen och att få se vem som spelar renesmee. Men jag måste bara säga att det är lite skumt att Renesmee och Jacob kanske kommer bli ett "par" i framtiden. Jag menar, Jacob kommer ju för alltid ha kysst Renesmees mamma (Bella) och han har faktiskt älskat Bella väldigt länge också. Tycker bara att det verkar lite konstigt och obehagligt för dem, men kan inte hjälpa att älska böckerna i alla fall! :D
Trots allt, så måste Jacob få ett lyckligt slut också ;D

 
Ingen bild

anonym

19 juli 2010 12:56

9 september föddes Renesmess inte 10

 
Ingen bild

Dee

21 augusti 2010 18:36

Renesmee kommer att vara fullvuxen efter bara 7 år. Hon kommer alltså vara som en 18-åring men eftersom hon åldras snabbt så kommer det bara ta 7 år. Ja, ni förstår nog. Många har missuppfattat detta. Vill ni veta exakt hur det är, så läs boken :)
Juste, hon kommer att leva föralltid efter detta, hon kommer bara sluta åldras.

 
Ingen bild

dee

21 augusti 2010 18:40

Förlåt, måste bara skriva en till kommentar, till bellacullen

 
Ingen bild

Jossan

24 augusti 2010 19:40

Jag har läst böckerna och den här texten passar jätte bra! Älskar twilight!!
Önksar att det fanns en bok 5!

 
Ingen bild

Kristen

26 augusti 2010 17:44

Bara det att renesmees farföräldrar är esme och carlisle och hennes morföräldrar är charlie och renee. eftersom morföräldrar är samma sak som mormor och morfar. och jasper och rosalie heter bara hale inte hale-cullen :)

 
Ingen bild

Twilightlover

6 januari 2011 02:18

hej hej det är Mackenzie Foy som ska spela renesmee i filmen sök på google på henne för hon är jätte söt och jag tycker att hon skulle passa jätte bra som renesmee.

 
Sara

Sara

18 januari 2011 16:46

jag håller ändå fast vid min kommentar, vem är det som bestämmer att nessie måste bli präglad på just jacob?
nog för att vi alla vet att det kommer bli så i filmerna men personligen så tycker jag att det var ett cheap trick av meyers för att man inte ska ha dåligt samvete för jacob för att han inte får bella, jacob - stalkerwarning? edward tycker jag inte räknas eftersom Bella vill ha honom.
men, jag är partisk för jag hatar jacob, de har gjort honom så snäll i filmerna, jag upplevde inte alls samma sak i boken.

http://saree.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kula

7 februari 2011 20:41

Mackenzie Foy kommer spela Renesmee i filmen.
Renesmee är ju skit söt!! Jag hade aldrig kunnat tänka mig att dom skulle få till det så bra!! <3

 
viccy och robb

viccy och robb

16 april 2011 17:20

fel år!!!
hon är född 2009 eller 2010 ju!!!
hon är inte född 2006!!!!!!111

p.s robert hällsar

http://viccylol

 
jag är en vampyr....

jag är en vampyr....

16 april 2011 17:23

jag skulle inte tro att denna blog lönar sig jag vet hur en vampyr är jag e en.....


P.S vill ni veta vfr jag (tror) jag e en vampyr!! jag dricker blod och är mycket mycket blek!!

http://viccylol

 
Ingen bild

Olivia Stewart

4 maj 2012 16:21

Mackenzie Foy spelar Renesmee och har dom några andra som spelar henne när hon är äldre...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards