Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

ARO

Av twilightsaga - 27 januari 2009 10:54

Fullt namn:Aro (Inget känt efternamn då hans familj är sedan länge död.)

Status:Högsta vampyrledaren

Födelseår:1000 före kristus
Kommer ifrån:Volterra,Italien

Hårfärg:Svart
Ögonfärg:Vinröda men ibland en vit mjölkig färg

Utseendebeskrivning:Hans hud beskrivs som nästan genomskinlig,som lök ungefär.Han har långt svart hår och han rör sig som om han flyter fram.

Yrke:Hägsta vampyrledaren i världen,håller koll på världens vampyrer med sin coven och guard så de sköter den enda regel de har:Håll hemligheten.

Familj:Syster Didyme,Marcus-Didymes partner och Caius. Han ser Jane och Alec som sina barn.
Speciell talang:Genom en beröring vet han allt en människa/vampyr nånsin tänkt,alla deras minnen,allt i deras hjärna.


Aros historia:

Han hade nästan levt hela sitt liv när förvandlingen skedde.Han hade ingen familj förutom hans några år yngre syster Didyme. Hur han förvandlades eller av vem eller ens varför är det ingen som vet,bara att det skedde ca.1000 f.kr och sedan hans syster bara några år efter.

Då mötte Aro Marcus och Caius.Tillsammans hade de ett mål,att erövra vampyrvärlden och leva i fred.

De dåvarande ledarna,Stefan och Vladimir från Rumänien var helt tvärtom, inte mkt fred i vampyrvärlden just nu inte...

Aro,Caius och Marcus alla födda i den fredliga Volterra bestämde sig för att enkelt förhandla med rumänierna om att dela på tronen och sen åka därifrån.

Så blev det inte,Aro,Caius och Marcus försökte men rumänierna ville slåss om det så dom reste tillbaka utan nånting.

De började skapa en armé och döpte sig till Volturi.

Aro Caius och Marcus blev Volturi coven och nu var det dags att hitta fler.


De diskuterade mkt länge och kom fram till att de behövde endast dom med speciella talanger de kunde behöva.

Aros tankeläsande och Marcus talang att kunna se hur nära relationer är var mycket användbara och de reste runt världen för att hitta fler.

Så en dag kom de till en stad. Det skulle brännas två tonåringar idag, dom var anklagade för häxeri båda två.

När Aro såg de små blonda barnen,en kille och en tjej blev han fly förbannad för att de skulle brännas.Han hade lagt en hand på vardera,de var ju vampyrer!

Han hade blivit så arg att med knappt ingen hjälp alls hade han plöjt hela byn på människor och förvandlat tonåringarna,Jane och Alec.

Nu hade dom Janes smärtsamma talang och Alecs ännu mer smärtsamma talang,Volturi guard hade påbörjats.


Nu fick de plötsligt en gäst.Till Volturi Coven kom en mkt vis man,en mkt vacker man,Carlisle Cullen.

Carlisle bodde med Aro,Caius och Marcus mkt länge och Aro försökte övertala honom att sluta upp med sin konstiga kost och låta sig värvas till Volturi Coven tillochmed.

Men Carlisle vägrade och bodde med männen ett tag innan han reste vidare och Aro har föralltid ångrat att han inte tvingade Carlisle att stanna,det ser han nu,Carlisle potential att bygga upp en familj.


När Edward kom till Volturi för att be om döden så kommer du ju ihåg att Aro inte skulle tillåta detta.Aro har länge varit intresserad av Edwards talang,även om han själv kan läsa tankar kan Aro inte läsa tankar på avstånd som Edward kan.

Aro är också mycket intresserad av Alice,han vill även värva henne då hennes förmåga att se in i framtiden skulle passa honom perfekt.

Nu även Bella,han planerade ju att värva Bella som människa när hon träffar dom första gången och sen låta Edward förvandla henne då han vet att Edward skulle gå med dom om Aro bara övertygade Bella.

Han vill ha Bella då han ser att hon står emot alla deras förmågor och att hennes potential som vampyr skulle vara oehört perfekt.

Han släpper ju dom tillslut på villkoret att Edward MÅSTE  förvandla Bella.


När Aro möter dom nästa gång,p.g.a Renesmee övertygar ju Renesmee Aro att hon inte är ett "immortal child" och Aro kan inte stå emot lilla Renesmee och hennes förmåga.Han ger upp och Cullens skiljer sig från Volturi som vänner,ja iafl från Aro.


Aro agerar som talesman för Volturi och de andra talar endast på tilltal från honom eller när någon talar till dom och han ger dom tillåtelse.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards