Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Supernatural

Av twilightsaga - 19 januari 2009 20:30

Hej!

Här tänkte jag lista dom i Twilightsagan med speciella talanger.Har alltså inte glömt de som jag inte skriver här utan jag skriver endast dom med speciella talanger.

Skriver inte Volturi i detta inlägg för då får ni hjälp i omröstningen :D

Det kommer i ett annat inlägg!

Ciao!


  • Alistair: Vampyr från England,nära bekant med Carlisle.Speciell talang: Han är en utmärkt spårare.Ni vet alla James,han är en utomordentligt duktig spårare,multiplicera hans talang med 10 så får ni Alistairs talang!
  • Benjamin: Medlem av den egyptiska klanen efter att dess ledare Amun förvanlade honom.Speciell talang: Han kan manipulera de fyra elementen-Jord,Eld,Vind och Vatten.
  • Charles: Reser som nomad med sin partner Makenna.Speciell talang: Han kan skilja lögner från sanningen och det är inte ens lönt att försöka ljuga för honom.
  • Alice Cullen: Medlem i Cullen-klanen. Speciell talang: Hon kan se i framtiden,men hennes syn är subjektiv vilket betyder att den ändras om personen i fråga ändrar sitt beslut.
  • Carlisle Cullen: Skapare av Cullen-klanen.Speciell talang: Man skulle kunna kalla detta en talang,han är ju faktiskt helt immun mot människoblod-lukt. Hans andra talang är ju medlidande och han är oehört trevlig och förstående.
  • Edward Cullen: Medlem i Cullen-klanen.Speciell talang: Han kan läsa tankar.
  • Emmett Cullen: Medlem i Cullen-klanen.Speciell talang:Han har ouppnålig styrka och är förmodligen en av de starkaste vampyrerna i världen.
  • Esme Cullen: Medlem i Cullen-klanen.Speciell talang:Precis som Carlisle har hon ingen konkret talang men hon är så kärleksfull att det kan räknas som en talang.
  • Renesmee Cullen: Medlem i Cullen-klanen.Speciell talang:Hon kan genom att lägga sina handflator på en annan vampyr eller människa förmedla alla hennes minnen hon har i sitt liv.Även på de som Bella,har en sköld.
  • Eleazar: Medlem i Denali-klanen. Speciell talang: Han kan läsa reaktioner på vampyrer och han är oehört smart.Plus,med hjälp av en fantastisk kommentar fick jag reda på att Eleazar även kan läsa vampyrens speciella talang!
  • Jasper Whitlock-Hale-Cullen: Medlem i Cullen-klanen.Speciell talang: Han kan manipulera känslorna på de i hans omgivning.
  • Rosalie Hale-Cullen: Medlem i Cullen-klanen.Speciell talang: Hon kan med sin utomordentliga skönhet locka till sig män.Detta gör hon dock inte med vilje utan det kom med förvandlingen.
  • James: Han var innan Edward dödade honom en amerikansk nomad tillsammans med sin partner Victoria och kompanjon Laurent. Speciell talang: Jättebra spårare.
  • Kate: Medlem i Denali-klanen.Speciell talang: Hon kan fälla en vampyr på dess bara knä,hon ger dom om vi ska likna det med något mänskligt,en elektrisk chock.
  • Siobhan: Medlem i den irländsk-klanen. Hon kan genom sina tankar och önskningar få saker att ske.
  • Isabella/Bella Swan-Cullen: Efter äktenskapet med Edward är hon medlem i Cullen-klanen.Speciell talang: Hon har en slags sköld som skyddar henne mot alla vampyrers talanger som påverkar någonting fysiskt men även de som försöker komma in i hennes huvud och läsa tankar eller påverka hennes tankar.Endast Jasper,Alice och Renesmee kan påverka henne psykiskt.Men alla andras talanger kan inte påverka henne.Men hon kan även släppa ifrån sig skölden och skydda alla runt omkring sig så dom får samma skydd som hon mot de andras talanger.
  • Victoria: Hon var tidigare medlem i James och Laurents klan men nu är även hon död precis som hennes före detta kompanjoner.Hon och James var ju partners men Edward lyckades tillslut att döda båda två.Speciell talang: Inte heller en konkret talang men hennes egenskap att kunna lämna älskade bakom i en strid för att rädda sig själv är en sorts talang om man ser det från en vampyr-synvinkel.
  • Zafrina: Medlem i Amazon-klanen med hennes systrar Kachiri och Senna. Speciell talang: Hon kan skapa illusioner i andras huvuden och få dom att tro att dom är på ett annat ställe.Det gör det lätt för henne att döda dom då dom faktiskt tror att dom är ensamma eller med sin älskade på en helt annan plats.


Hoppas ni har lärt ert ngt nytt och tyckte detta var intressant,några av talangerna visste jag inte om själv så några fick jag läsa på men dom flesta kunde jag faktiskt i huvudet :)

Kan du vara snäll att kommentera vilken talang du tycker är mest beundransvärd och varför och vilken du helst skulle vilja ha om du var vampyr för jag är oehört intresserad!

Jag tycker att Bellas är mest beundrandsvärd då hon är den enda vampyr som kan stänga ute i princip alla andra och jag skulle nog helst vilja ha hennes talang då jag inte bara skulle kunna skydda mig själv utan också alla dom jag älskar.


Kommentera...NU! :D
Ciao!

 
 
Ingen bild

gaby

19 januari 2009 22:30

jag skulle nog vilja ha edwards talang :) jag vill gärna veta vad människorna tänker för då kan man direkt se vad människan har i sina tankar, om dom är onda eller goda osv och dessutom kunna rätta mig eller en situation genom att få konstruktiv kritik som är då "osagt" och som finns i människornas tankar xD fast det kan inte alltid vara så bra :/ det finns både för-och nackdelar hehe

 
Ingen bild

Lissis

19 januari 2009 22:40

Hmm, kunde inte eleazer se ens förmågor, så att han kunde säga till volturi om det fanns något hot?

 
minna

minna

20 januari 2009 18:44

i verkligheten så skulle jag vilja ha edwards talang, kunna läsa tankar. men om man levde som i boken, med vampyrer så skulle det vara bra med bellas talang..

http://minnalindgren.blogg.se

 
Ingen bild

emma sthlm

22 januari 2009 18:17

jag tycker mest om bella och edwards talanger men de andra är också ganska facenerande. vampyrer är liksom det. ;)
kram

 
Ingen bild

sofia

19 april 2009 19:00

Victoria hade väl talangen att hon flyr ? :o
och jag skulle helst vilja ha Jaspers , edwards eller alice's talang :D
och den som sen när man ljuger, riktigt bra :D

 
Ingen bild

mimmi

20 november 2009 21:10

jag skule vilja ha Edwards,Alice eller Jaspers

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards