Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Jacob Black

Av twilightsaga - 16 januari 2009 19:32

Fullt namn: Jacob Black

Födelsedag: 1990
Född i: La Push,Forks

Hårfärg: Svart

Ögonfärg: Bruna

Familj: Pappa Billy,hans mamma Sarah dog och hans systrar Rachel och Rebecca

Hobby: Fixa bilar och motorcyklar


Jacob Blacks historia

Jacob har känt Bella enda sedan dom var små,hon är 2 år äldre.Men när hon kommer tillbaka till Forks börjar dom bli kompisar igen. Det är han som berättar för Bella om vad Edward är-eller ger många letrådar och han vet inte själv än att han själv är varulv.

Billy Black,Jacobs far som vet vad han kommer bli säger till Jacob att säga till Bella att Quileuteindianerna "will be watching" och att han tycker att bella bör göra slut med edward.


Plötsligt börjar Jacob växa drastiskt och han vet ju inte själv varför och Bella börjar undra...

Men när Edward så sorgligt lämnar Forks,som Bella tror iallafall, och då börjar hennes vänskap med Jacob blomstra.

Tyvärr så känner han annorlunda för henne,mer romantiskt...

När Bella får veta vad han är-en varulv så accepterar hon även det. Men när han först blir det blir dom ovänner då han inte tar några av hennes samtal eller inte pratar med henne.Men sen förklarar han för henne.


När Bella kommer hem från Italien så slår det henne.Hennes bästa vän och kärleken i hennes liv är bittra fiender vare sig dom vill eller inte och hon  måste egentligen välja.

Jacob som älskar Bella mer än hon vet försöker spendera så mycket tid med henne så möjligt och retar gärna Edward så ofta han kan!


Men Jacob får acceptera Bellas kärlek till Edward men ger sig inte utan fight.Men när Bellas liv står på spel finns han där-samarbetande med vampyrerna.


När Jacob får veta att Laurent är tillbaka och försöker döda Bella blir han så fly förbannad så han förvandlas till varulv och med de andra i flocken dödar dom Laurent.

Han vet dock inte att Victoria får reda på detta och bereder sig för att hämnas.


Bella och Edward är tillsammans igen och det stör Jacob men för honom är det fortfarande Bellas liv som är viktigast och samarbetar ännu en gång för att rädda henne.

När spåraren har varit i hennes rum hjälper han vampyrerna att vaka över Bella 24/7.

När det tillslut gäller går han med på att lära sig av Jasper och ta del av hans kunskap.

Dom besegrar ju tillslut Victoria och jacob bestämmer sig för att lämna flocken.


Men när han kommer hem för att ge sig av har han fått en inbjudan till Bella och Edwards bröllop.Det är då han bestämmer sig för att ge sig.


Han kommer tillslut till bröllopet när han får reda på att Edward ska älska med Bella när hon är människa,han blir ursinnig och det blir bråk på bröllopet men det är i skogen så ingen märker det.

Bella bestämmer sig för att inte träffa Jacob mer men när hon är gravid och kommer hem från smekmånaden och han ser att hon lider försöker han och Edward få Bella att överleva.

När det står mellan liv och död klarar inte Jacob trycket mer och går ner i Cullens vardagsrum till Rosalie,som han alltid tjafsar med.

Tillslut för han höra ljudet han bävat för,ljudet av ett förvandlat hjärta...


Han gör det han inte vill,han präglas på Edward och Bellas dotter Renesmee och därför är han i Cullenhuset jämt och ständigt.

När Volturi kommer bestämmer sig tillslut hela varulvflocken för att hjälpa till och ge Bella det liv hon alltid velat.

Och vet ni vad,jag tror att Jacob får det han alltid velat ha,tillsammans med Renesmee...




 
 
annis

annis

26 maj 2009 22:11

Ibland när jag läser böckerna, så vill jag bara slå till honom riktigt hårt för att han är så irriterande och dum, men innerst inne har han ett hjärta av guld :)
kram

http://www.annasminnen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards