Alla inlägg under december 2008

Av twilightsaga - 25 december 2008 17:19

Taylor Lautner

Taylor är den yngsta som är med i Twilight. Han föddes den 11 februari 1992 och är därför bara 16 år gammal. Men rollen som Jacob Black var för honom självklar då han sagt att han känner igen sig i rollen. Han har även medverkat i Cheaper by the dozen 2 och Love,inc.

http://www.imdb.com/name/nm1210124/ - Allt om Taylor


Av twilightsaga - 25 december 2008 17:12

Peter Facinelli

Peter föddes den 26 november 1973 och visste tidigt att han ville bli skådespelare.

Han är gift med skådespelerskan Jennie gart.

I Twilight spelar han Carlisle Cullen,skaparen av den ovanliga familjen Cullen. Cullens är nämligen inte vanliga vampyrer,de dricker inte människoblod,det är vad Carlisle bestämt,de livnär sig endast på djurblod. Carlisles familj uppstod när varje familjemedlem var döende och han som läkare räddar dom,när det står mellan död eller ett liv som vampyr.

Carlisle är gift med Esme Cullen som han räddade ur efter att hon försökt ta självmord och de har sedan dess hållt ihop tillsammans.

Han har medverkat i hur många filmer som helst,tillexemel Reaper och Thicker.

http://www.imdb.com/name/nm0004906/ -Allt om Peter


Elizabeth Reaser

Spelar i filmen Twilight Esme Cullen som är gift med Carlisle. Hon är den som bossar i familjen när det inte har med deras levnadsätt som vampyrer att göra,alla lyssnar och gör som hon säger.

Elizabeth föddes den 15 juni 1975 i Bloomfield och har förutom Twilight medverkat i bland annat Greys Anatomy och The family stone.

http://www.imdb.com/name/nm0714147/ - Allt om Elizabeth

Av twilightsaga - 25 december 2008 17:01

Ashley Greene

Lilla och nätta Ashley är 21 år,hon föddes den 21 februari 1987 i Jacksonville,Florida.

Hon spelar i filmen den tankspridda Alice Cullen och hon har en speciell förmåga precis som Edward som kan läsa tankar.

Alice kan se in i framtiden och detta lönar sig många gånger när något viktigt i familjen sätts på spel. Hon är tillsammans med sin adoptivbror Jasper Hale och dom som är så olika är själsfränder.

Hon har även medverkat i en film som heter Shark.

http://www.imdb.com/name/nm2230865/ -Allt om Ashley


Jackson Rathbone

Den 21 december 1984 på Singapore föddes en naturlig talang. Jackson Rathbone har sedan barnsben haft det väldigt lätt att lära sig nya saker och att fort bli bra på dom.Som skådespeleriet och musik,han spelar i ett band med ett par kompisar. Förutom Twilight har han varit med i filmer som Young again och tv-serien The war at home.

I Twilight spelar han Jasper Hale,den nyaste vampyren i familjen Cullen, därför har han det svårt när hans adoptivbror Edward blir bunden vid en människa. Jasper söker stöd hos sin själsfrände Alice,hans adoptivsyster.

http://www.imdb.com/name/nm1717152/ -Allt om Jackson


Ryktet säger att Ashley och Jackson faktiskt är ett par på riktigt!

Av twilightsaga - 25 december 2008 16:54

Nikki Reed

Nikki är en mycket pratglad och kreativ person och det är förmodligen var det dom sakerna som gjorde att hon blev skådespelerska.

I Twilight spelar hon Edwards adoptivsyster Rosalie Hale och hon är en mycket bestämd person. Hon är tillsammans med hennes adoptivbror,alltså inte riktiga bror,Emmett Cullen,hennes andra hälft.

Nikki föddes 17 maj 1988 i West Los Angeles.

En annan film hon medverkat i är Thirteen.

http://www.imdb.com/find?s=all&q=nikki+reed- Allt om Nikki


Kellan Lutz

Rollen som Emmett Cullen i Twilight var inte direkt något Kellan planerat. Men han har alltid fått höra att han var lik en vampyr,något som inte alltid varit något positivt i hans egna ögon men hey,han fick ju rollen i en av 2008 storfilmer!

Han föddes 15 mars 1985 i Dickinson,North Dakota och är även uppväxt där.

Ja,han spelar som sagt Emmett Cullen,den mest muskulösa i Cullen-familjen och är tillsammans med sin adoptivsyster Rosalie Hale som han delar allt med.

Kellan har även medverkat i nya Beverly Hills och Prom night.

http://www.imdb.com/name/nm1553725/-Allt om Kellan

Av twilightsaga - 25 december 2008 16:39

Robert Pattinson

Robert föddes 13 maj 1986 i London och är inte bara skådespelare.Han är även modell och musiker.

I Twilight spelar han en av huvudrollerna,Edward Cullen,en vampyr. Han förälskar sig i Bella Swan som precis flyttat tillbaka till sin pappa som bor i stan.De delar en förbjuden men oemotståndlig kärlek.

 Han har även varit med i Harry Potter.

Hemsidan med hans låtar:

http://www.robert-pattinson.co.uk/music/- LYSSNA!


Kristen Stewart

Kristen föddes i Los Angeles,Kaliforninen den 9 april 1990. Redan som 10 åring visste hon att hon ville bli skådespelerska.

Kristen spelar också en huvudroll i Twilight, Bella Swan. Bella blir kär i en kille på skolan,nämligen Edward Cullen,hon vet inget om honom bara att han är helt oemotståndlig och att han bor med sina adoptivsyskon som allihop är par.Hon får reda på vad han är och deras kärlek blommar mer och mer,även om den är fullkomligt förbjuden.

Kristen har även varit med i filmer som In to the wild och Jumper.


http://www.imdb.com/name/nm0829576/- Allt och lite till om Kristen!



Av twilightsaga - 25 december 2008 12:42


When you loved the one who was killing you,it left you no options.

How could you run, how could you fight,when doing so would hurt that

beloved one? If your life was all you had to give,how could you not

give it? If it was someone you truly loved?


När jag stod i biblioteket och skulle välja en bok att läsa gav jag tillslut upp, jag skulle inte hitta någon...suck...

Då kom min lärare Minna med en bok och sa "jag vet att du inte tycker om sånna här böcker egentligen, men du kan väl prova, jag har läst den och man blir helt fängslad"

I mina händer höll jag "Om jag kunde drömma" av Stephanie Meyer. Det kändes så fel, jag tycker ju inte om orealistiska böcker, en bok fylld med kärlek till en..vampyr,hmm...

Men den var så mycket mer,när jag läst Om jag kunde drömma var jag så fast att min kropp nästan krävde mer, jag fick låna fortsättningen "När jag hör din röst" och nu var jag fast.

När jag läst tvåan var min längtan för trean så stor som den kunde bli,jag hittade den i skolbiblioteket och läste ut den på två dagar.

Var fanns nu fortsättningen,hade hört att den bara fanns på engelska=inte i skolbiblioteket, vad skulle jag nu göra,nära på abstinensbesvär hittar jag ljudboken,thank you lord!

Ljudboken kallade fram tårarna inom mig när jag läste om slutet för mitt älskade kärlekspar Bella och Edward och jag hade precis blivit den lyckligaste tjejen i världen.


Nu när jag har böckerna själv i mina egna händer,dom är mina ska jag aldrig släppa dom,jag ska läsa dom om och om igen för vet ni vad,jag är inte konstig eller udda för att jag älskar dom så mycket.Känslan av att rymma iväg till den underbara världen de lever är en fantastisk upplevelse.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<<
December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards