Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Edward och Bella Cullen (FÖR ER SOM INTE LÄST BREAKING DAWN,LÄS INTE DETTA"

Av twilightsaga - 29 december 2008 16:39

Edward Cullen, killen som där på skolan inte fanns någon som var god nog för,var det så,eller letade han bara efter den sanna kärleken?

Edward var den första som Carlisle förvanlade,detta skedde 1918 när hans mamma dog i spanska sjukan och han var mycket nära döden. Det som gjorde att Carlisle räddade honom var att det stod mellan död eller ett liv som vampyr och att Edward var såpass ung,endast 17 år.Nu är han 106.

Bella Cullen,innan äktenskapet med Edward-Swan,kom till Forks,Washington för att hennes mamma Renee och Renees sambo Phil skulle flytta pågrund av Phils jobb som baseballspelare så Bella skulle bo hos sin pappa Charlie.I skolan ser hon en kille,hon får veta att hans namn är Edward Cullen och dom andra runt honom är hans adoptivsyskon. Hon blir genast förälskad och hon listar ut genom hjälp av hennes vän Jacob Black(varulv i New Moon) och datorn att Edward är vampyr. Detta stör henne inte,hon blir så förälskad i denna förbjudna kärlek,även så Edward. De utvecklar en fantstisk romans tillsammans och Bella är människa enda till Breaking Dawn (bok nr.4) Efter Bella och Edwards bröllop åker dom till den ö Carlisle köpt till Esme. Den heter Isle Esme. Där firar dom sin smekmånad med många nya upplevelser och Bella fortsätter vara människa. Inte förräns i slutet av smekmånaden får dom nyheten,Bella är gravid..

Väl hemma försöker hela Cullen familjen förstå hur detta gått till,en vampyr kan få någon att bli gravid,eller?

Men barnet är inget vanligt barn,det är halvt människa och halvt vampyr.Barnet försöker även döda Bella,inte med vilje utan inte förräns Cullens inser att barnet behöver blod,så livnär det sig på Bella.

Bella förvandlas tillslut när hon efter sin förlossning är till 99% förlorad, hon förvandlas av sin älskade Edward Cullen som tror att han förlorat henne förevigt.Men så är ju dock inte fallet,efter vinsten mot Volturi är dom tillslut tillsammans förevigt.

A true love story-The end.

 
ANNONS
 
Ingen bild

twilightfan

24 mars 2010 18:11

sista boken/ snart filmen är bara bäst jag menar allt händer ! Bella och Edward gifter sig de får en dotter och bella blir vampyr ! love it

 
Evelina

Evelina

18 juli 2010 22:45

Håller på att läsa Breaking Dawn för andra gången nu och den är minst lika spännande! :D

http://evelinajonasson.blogg.se

 
fanny

fanny

22 juli 2010 14:37

han är inte 106 han e ju 109

http://fannys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av twilightsaga - 1 september 2009 07:28

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 31 augusti 2009 07:12

Hejhej!Jag lovade ju att ta ett stort beslut igårkväll och sedan skriva om det här och det är precis vad jag kommer göra nu. Det är egentligen ett lika stort beslut för mig som för min lilla blogg här,hihi!   Men tidigare i år,det var nog rätt länge ...

Av twilightsaga - 30 augusti 2009 14:23

Hejhej!Detta är alltså mitt andra Veckans Twilight och jag har sett fram emot detta hela veckan,hihi!Om ni kikar in på bloggen imorgon så kommer det att stå om ett stort beslut,ifall jag tar det. Det är inte säkert men jag kommer bestämma mig ikväll....

Av twilightsaga - 23 augusti 2009 13:35

Hejhej!Idag,söndagen den 23 augusti blir premiären för "Veckans Twilight". Ny start-ny design,hope you like it! Kommer skriva från varje dag denna veckan,det som jag känner är intressant eller bra eller ja,you get it :D   Måndag 17 augusti New Moons ...

Av twilightsaga - 15 augusti 2009 21:50

Hejhej på er alla igen!Jag har börjat sakna denna bloggen allt för mycket och känner att jag måste fortsätta ha nån slags kontakt med den. För några dagar sen fick jag en idé som kanske skulle kunna hjälpa mig med detta men jag ville först tänka igen...

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Blogkeen
Följ Twilightsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se